Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
This is what i needed
Post automatically merged:

d

Subzeroz
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
great. My favorite hacking functions are aimbot and wall map. Thanks for sharing

Üye
6 HİZMET YILI
hileyi doğru şekilde yaptım sorunsuz bir şekilde oynadım ama bir süre sonra donma ve hile bozulmaya başladı

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Elinize Sağlık VAC Korumalı Değil Sanırım Yan Hesabımla Deneme Yaptım VAC Attı Bilginiz Olsun teşekkür Ederiz Yararlı..

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bir an önce güncellenmesini umut ediyorum :) Bence bu forumdaki en iyi hile bu. Legit oynamanız için en ideal hile. VAC sorunu olduğunu düşünmüyorum. 2 haftadır bu hileyi kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Gidip 1 oyun da 3-4 kere ace atarsanız Ban'ı yersiniz tabi. Otomatik ban atma durumu yok ama.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Elinize Sağlık VAC Korumalı Değil Sanırım Yan Hesabımla Deneme Yaptım VAC Attı Bilginiz Olsun teşekkür Ederiz Yararlı..
Ne kader ise o kadar kullanmama rağmen kendi hesabım var yasağı almıyor kullandığınız başka bir hile var ise ve hileden ötürü çav yasağı yediyseniz ?
Bir an önce güncellenmesini umut ediyorum :) Bence bu forumdaki en iyi hile bu. Legit oynamanız için en ideal hile. VAC sorunu olduğunu düşünmüyorum. 2 haftadır bu hileyi kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Gidip 1 oyun da 3-4 kere ace atarsanız Ban'ı yersiniz tabi. Otomatik ban atma durumu yok ama.
Hile gece yarısı güncellenecektir ayrıyetten kullanıcılar overwatch üzerinden ban yiyorlar ve VAC olarak algılıyorlar

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hile update edilmiştir kullanabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
merhaba , duvardan göstermiyor esp adamları ?
Post automatically merged:

Oldu offsets'i sildim ve sonradan gine koydum aynı yerine oldu tebriks admin

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hile çalışıyor sorunsuz bir şekilde teşekkürler. Bu Insert tuşuna bastığımızda Reveal Rank olayı nedir ? Oyuncuların rankını mı gösteriyor ? Nerede gösteriyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...