Hile güncellendi. [28.05.2020]
reis bendede hıleyı acıyorum fakat hatasız acıyor ama oyuna gırıyorum ve hıle aktıf degıl ne wallhack nede aımbot yanı acılmıyor sebebı nedır lutfen yardım edınHocam İnject Have Fun hatası alıyorum oyun içi de açılmıyor ofsseti de windowsun içine attım yönetici olarakda çalıştırdım ama bi sonuç yok
reis bendede hıleyı acıyorum fakat hatasız acıyor ama oyuna gırıyorum ve hıle aktıf degıl ne wallhack nede aımbot yanı acılmıyor sebebı nedır lutfen yardım edın
Reis hepsi tamam ama guncellemeden sonra hile mahvoldu yaOffset dllsini windowsun içine attın mı kardeşim
bende neden calismiyor o dosyayi windowsun icine attim injectoru yonetici calistirdim csgocheatide yaptım mavi ekran geliyor hilenin ozelliklerini calistiriyorum ama oyun icinde icraat yok yasağolasın
Nasil ya herkeste calismis bende neden calismiyorÇok teşekürker..
Hocam İnject Have Fun hatası alıyorum oyun içi de açılmıyor ofsseti de windowsun içine attım yönetici olarakda çalıştırdım ama bi sonuç yok
oyuna gırmeden yaptın mı ?1 yıldır kullanıyorum bu hileyi 2 gündür hileyi kullanamıyorum ınjeckt yapıyorum hile açılmasını beklerken oyundan atıyor yardım ederseniz sevinirim <3
kb yanlış hileye yorum attımoyuna gırmeden yaptın mı ?