Counter Strike Global Offensive de aşırı hızlı rank atlama rehberi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Beyler öncelikle merhaba;
yaklaşık neredeyse sitedeki ilk csgo hilesinden bu yana neredeyse tüm maçlarımda MemoryUI nin cs hilelerini kullanıyordum ilk CS hesabımda silverden çıkamıyordum ciddi ciddi hileyi kullanmaya başladığımda nova ile silver arasında kalmıştım ama Vacvawe geldiğinde ban yemiştim(büyük ihtimal overwatchtan, aynı tarihe gelmesi muhtemel) ama 2. defa oyunu satın alıp kullanmaya başladığımda hile kullanmamaya gayret göstermiştim ama bu da bir yere kadar beni devam ettirmişti sürekli hile kullanıp ban yemeyen insanlar tarzı
size csgo da hile kullanarak günde 1 rank atlama garantili taktiği vericem üstelik ban yememe garantili(size bağlı) yani oyunun kontrolü sizde olacak ve çok rahat maç taşıyabileceksiniz bunun için size gerekli olan tek şey memory uı daki csgo old hack 1.0 bunda sadece birkaç hile var ama dediklerimi kullanırsanız cidden aşırı rahat ve belli etmeden çok iyi maçlar atabiliceksiniz ve cidden de csgo sizin için daha bir zevkli hale gelicel
neyse oyunumuza girdikten sonra old hacktan sadece trigger botunu kullanmanızı öneriyorum çoğu kişi bu hileden haberdar değil ve trigger botunu ms delaylarını da silversanız max:24 min :19 yapın aralıkları genellikle 5 olsun eğer mg tarzı üst seviyelerde rankınız varsa adamların aimi biraz daha iyi olduğundan max 18 min 23 veya 24 yapın ama kesinlikle ve kesinlikle fake shotu açın çünkü bu hilenin bir nebze de olsa belli olmasını engeller ve geldik atayacağımız tuşa burası cidden önemli eğer atayacağınız tuşu shift yaparsanız (16) sizi maçta izleyen takım arkadaşlarınız imkanı yok anlamayacaktır belli etmediğiniz sürece ses kasıyormuşsunuz izlenimi yaratır yani radar ve trigger açtığınız zaman abartmadan oynarsanız oyundan mükemmel bir şekilde oyuna adapte olacaksınız
eğer bu dediğim triggger ı wall hack ile kullanırsanız kesinlikle overwatch banı yemeniz muhtemeldir çünkü ister istemez adamı izliyorsunuz ve emin olun bu aşırı belli oluyor
ve dediğim bu ikinci hesapta nereden baksan 100 maç yapmışımdır 3 -4 ayda ve 80 win im var 20 si de bizim takımdan veya karşı takımdan kaynaklı ve arkadaşlar emin olun 2 3 tane global arkadaşım var onlar da hile kullanarak bu günlere geldiler rankım ise çift keleş(60 maçta falan olmuştum) onların tek farkı onlar memoryhackersdan müzdarip olmaları para ile satın alıyorlar hilelerini ama emin olun üst ranktaki hemen hemen herkes bu tür hileleri kullanıyor.
yazımı okuduğunuz için teşekkür eder ve iyi forumlar dilerim

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Old'daki triggeri bilmiyorum ama bu yeni memory hilelerindeki trigger devamlı one tap atıyordu o yüzden ban yedim galiba bide wall açıktı. 20 kasım indirimlerinde alırsam bi bakarım dediğin taktikle saolasın.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile İle İlk 10 Maçta 20-30 Kill Alarak Lem Veya Dmg Olabilirsiniz

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
wall hack kullanan kesin ban yer algısı bence çok yanlış bir algı ben sadece wall hack ve trigger kodladım yeni cs satın alıp vac testi yaptım baktım vac yemiyorum devam ettim hesabı kasmaya şuan dmg ve karşıya gelen hile adam 37 vururken ben 46 vurup ben vac yemedim adam vac yedi wall hack kullanıp ban yememen senin elinde. bu arada maç boyunca trigger kullanırsan 1 gün bile hayatta kalamazsın eğer trigger tek tek atıyorsa, eğer adam crossun önüne geçtiğinde spray atıp vuruyorsa birşey olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...