- Konuyu başlatan
Griffin Premium
denedim ama yine olmadı yapabilirsem yazarım buraya
Hile indirme kısmına DLL Paketi koydum indirip deneyebilirsin.
denedim ama yine olmadı yapabilirsem yazarım buraya
Özellikleri kapatıp açma tuşları var mı?
dll hatası hayla geçmedi
TeşekkürlerTuş kombinasyonlarında yazıyor konuyu dikkatli oku
Post automatically merged:
Driver booster indir interneten keyini bul programı full yap daha sonra oyun bileşenlerini güncelle
Driver booster programının full sürümünü internetten indirip oyun bileşenlerini güncelle full sürüm indir yoksa oyun bileşenlerini bulmuyor.vcruntime140_1.dll bulunamadı hatası veriyor. Dll paketini de indirdim ama yine de aynı hatayı alıyorum
Bende böyle düşünüyorum büyük ihtimal senin dediğin gibi yapacam.Özellik eklenirse bunun ismi mini gibi birşey ile değiştirilsin ek özellikleri vip adı altında paylaş bu hile böyle kalsında ban yemeyelim
hıleyı ındırdım dll hatası verdı dedıgın gıbı dll dosyalarıyla hıleyı aynı yere attım hala dll hatası verıyor neden ?
vcruntime140_1.dll indirmek içinvcruntime140_1.dll bulunamadı hatası veriyor. Dll paketini de indirdim ama yine de aynı hatayı alıyorum
vcruntime140_1.dll indirmek içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap. Eğer ordan indiremediysenBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap.
1.İndirme Yeri
Ekli dosyayı görüntüle 26031
2. İndirme Yeri
Ekli dosyayı görüntüle 26029
Son sürümü indir. Sorun çözülecektir. İyi forumlar!
Hangi Windows sürümünü kullanıyorsun?sızın attıgınız dllyı ındırdım klosoru actım hıle ve dll dosyasını aynı klasore attım ve vcruntıme140.dll hatası verıyor hala yardımcı olurmusunuz
Faceit hile çalışmaz heleki bu hiç çalışmazFaceitde ban yermiyim ?