Üye
hilede sorun var mesela bir maçta açtın sorunsuz oynadın düşmanlar kırmızı dostlar farklı renk falan trigger çalışıyo ama ikincisinde herkes kırmızı olup rastgele heryere sıkıyo
Modül gg oluyor kapat ac hileyi yakinda düzeltcezhilede sorun var mesela bir maçta açtın sorunsuz oynadın düşmanlar kırmızı dostlar farklı renk falan trigger çalışıyo ama ikincisinde herkes kırmızı olup rastgele heryere sıkıyo
bende kapatıp acıyom zaten biraz araştırdım filan düzeltebildim benim yöntemimi söylim hileyi değiştirdim f3 e basınca direk yeniden başlatıyo böyle bir ayar koy güzel olurModül gg oluyor kapat ac hileyi yakinda düzeltcez
10 dk da VAC BAN YEDİM KULLANMAYIN
belli edersen tabiki overwatch yersin belli etmiyeceksin10 dk da VAC BAN YEDİM KULLANMAYIN
son guncellmeden sonra calısmıyor sanırım
Flash çalışıyor ama wall çalışmıyor hocam neden
güncelleme bugün olduDün gece girdim çalışıyor kontrol ederim yine bilgisayara geçince
selam sabah patch atıldı çalışmıyor hile
Güncelliyorum arkadaşlar 30 dakikaya eklerim.
Bunlar dan hangisini indirceğiz. Jack download 1 mi yoksa 2 mi bide indirdikten sonra bişey yapcazmi yoksa direk yönetici olarak çalıştırıp oyuna mi gircez .
Teşekkürler anında cevap için2 Tane link var birisi alternatif link hileyi indirdikten sonra oyunu aç maça gir ve hileyi yönetici olarak çalıştır.