Ultra Üye
Virüs programlarını kapat o zaman ne virüsü?Dosyada virüs buluyor indirilmiyor
Post automatically merged:
Vac Dalgası Yokmuydu Bu Hafta?
Virüs programlarını kapat o zaman ne virüsü?Dosyada virüs buluyor indirilmiyor
Hilede virüs kesinlikle bulunmuyor. Virüs programınızı ve defenderi kapatarak indiriniz. Olmazsa başka bir tarayıcı yoluyla indiriniz.Dosyada virüs buluyor indirilmiyor
Yukarıda nasıl indireceğini ve virüs olmadığını anlattım. Hilenin içindeki kodlardan dolayı virüs algılıyor.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum o hatayı daha önceden de duydum. Tam olarak nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Aşağıya vereceğim linkten paketi indirip hile klasörünün içine atıp hileyi çalıştırabilir misin ?uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
hatası alıyorum.. tarayıcı üzerinden araştırdıgım zaman dll eksikliğinden dolayı kaynaklandığı söyleniyor dll paketleri kuruyorum windows dosyalarına ve sizin klasöre lakin aynı hatayı veriyor yardım lütfen..
Çalışıyor. Alt Tuşuna Basılı Tutarak Kullanılır.Otomatik ateş etme çalışmıyor reis bir el atarmısın sana zahmet.
Teşekkürler. Hayır Ban Yemediniz. Ben kapattım sunucuyu.eline sağlık kral bu işi iyi yapıyorsun fakat bu dc den ban mı yedim anlamadım sunucu gozukmuyor solda neden
klasörün içindeki dll ler ile exe yi ayırmayınız.verdiğiniz linkten indirdiğimiz uygulama açılmıyor hata da vermiyor sadece açılmıyor
şuanlık hayır.vac ban yediriyor mu?
klasörün içindeki dll ler ile exe yi ayırmayınız.
windows defendır engelliyordur. Kapatıp Açmayı deneyiniz.Hileyi İndiriyorum,açtığımda virüs programımı kapatmama rağmen virüs programı engelliyor.Eset Smart Security kullanıyorum,
MSIL/Kryptik.RJH
bulundu diyor açmıyor dosyayı.
Dostum o hatayı daha önceden de duydum. Tam olarak nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Aşağıya vereceğim linkten paketi indirip hile klasörünün içine atıp hileyi çalıştırabilir misin ?
Dosya : ( of nope king ten alınmıştır )Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap