Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
abi 5 6 kere vac yedim ya gitti oyun dolu hesabı da anlatıldığı gibi yaptım gene vac yedim acaba vipde öle sıkıntı varmk beyler güvenebilirmiyim?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
abi 5 6 kere vac yedim ya gitti oyun dolu hesabı da anlatıldığı gibi yaptım gene vac yedim acaba vipde öle sıkıntı varmk beyler güvenebilirmiyim?
kardeşim ben kullanıyorum yememek seniin eliinde adamlara hile olduğunu hissettirmezsen reportlanmazsan banlanmazsın ben banlanmadım kaç gün oldu hala ban yemedi hani aimi falan cok belli etme wh yi de öyle duvardan adamı izleyerek yürüme 10 defa öldürüyorsan 2 defa öl o zaman yemezsin senin elindeo lan bir şey

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
here
kardeşim ben kullanıyorum yememek seniin eliinde adamlara hile olduğunu hissettirmezsen reportlanmazsan banlanmazsın ben banlanmadım kaç gün oldu hala ban yemedi hani aimi falan cok belli etme wh yi de öyle duvardan adamı izleyerek yürüme 10 defa öldürüyorsan 2 defa öl o zaman yemezsin senin elindeo lan bir şey
hacı ben duvardan aimle izliyom ondan olabilri ozaman ulan ya saolsın aydınlattığın için

YouTube: Konix
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hileyi neredeyse 2 aydır kullanıyorum. Hiç VAC yemedim. Prime hesapta da kullandım. Yani Legit oynarsanız hiç bir şey olmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
arkadaş bir tek bende mi sorun çıkıyor hileyi açmaya çalışırken resmen rus ruleti oynuyorum tutana kadar aç kapa, aç kapa benden kaynaklı bir sorun mu yoksa genel mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Waiting for game derken oyunu açtım ve cmd ekranı kapandı oyun ekranında da videodaki gibi birşey yazmadı. Çalışmıyor.

edit. tamam çalıştı

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yaklaşık 30 windir aim bot çok ufak bir şekilde açık esp kapalı legit oynuyorum şuana kadar alttan maksimum 2-3 kişi report yazmıştır.Tavsiyem wh belli etmeme konusunda prof değilseniz açmayın en ufak bi çaktırmanızda ban yersiniz.

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben 3 aydır kullanıyorum hala daha ban yemedim yani belli etmezseniz ban yemezsiniz.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
elinize sağlık hoş bir hile daha burnuma hit kokular geliyor reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...