Gülen İnsan
Süper Üye
abi 5 6 kere vac yedim ya gitti oyun dolu hesabı da anlatıldığı gibi yaptım gene vac yedim acaba vipde öle sıkıntı varmk beyler güvenebilirmiyim?
kardeşim ben kullanıyorum yememek seniin eliinde adamlara hile olduğunu hissettirmezsen reportlanmazsan banlanmazsın ben banlanmadım kaç gün oldu hala ban yemedi hani aimi falan cok belli etme wh yi de öyle duvardan adamı izleyerek yürüme 10 defa öldürüyorsan 2 defa öl o zaman yemezsin senin elindeo lan bir şeyabi 5 6 kere vac yedim ya gitti oyun dolu hesabı da anlatıldığı gibi yaptım gene vac yedim acaba vipde öle sıkıntı varmk beyler güvenebilirmiyim?
hacı ben duvardan aimle izliyom ondan olabilri ozaman ulan ya saolsın aydınlattığın içinkardeşim ben kullanıyorum yememek seniin eliinde adamlara hile olduğunu hissettirmezsen reportlanmazsan banlanmazsın ben banlanmadım kaç gün oldu hala ban yemedi hani aimi falan cok belli etme wh yi de öyle duvardan adamı izleyerek yürüme 10 defa öldürüyorsan 2 defa öl o zaman yemezsin senin elindeo lan bir şey
here
hacı ben duvardan aimle izliyom ondan olabilri ozaman ulan ya saolsın aydınlattığın için
virüs programını kapat hileyi yeniden yükleerror code:3 alıyorum ne yapmalıyım