ben hileyi ve oyunu açoorum inject diyor sonra oyun ve hile kapanıyor sebebebi nedir ve nasıl düzeltirim pls.Teşekkürler
hile yi açıyorum sonra inject diyince oyun ve hile kapanıyor ne yapmalıyım kurmam gereken başka bir şey varmı win 10 64 bit lütfen yardım edin.Evet, belli etmeden kullanmaya bak guvende olursun![]()
bizim hileyi kullanıp vac yediğini kanıtlayabilir misin ?
şuan bir yakalanma söz konusu değil. Undetected.
cfg hile ayarlarını değiştirir ana sayfada verilen indirilip kurulması gereken ( c++ ..) yapmalısın ayrıca oyunu açtıktan sonra hileyi çalıştır. güvenlik duvarını falan kapat çalışırben hileyi ve oyunu açoorum inject diyor sonra oyun ve hile kapanıyor sebebebi nedir ve nasıl düzeltirim pls.
Post automatically merged:
hile yi açıyorum sonra inject diyince oyun ve hile kapanıyor ne yapmalıyım kurmam gereken başka bir şey varmı win 10 64 bit lütfen yardım edin.
Post automatically merged:
microsoft visual c++ kurmak mecburimi o olmadan çalışmaz mı yada virüs içerirmi sadece hileyi indirdim olmadı hem hile hemde oyun kapanıor inject diyince gidiyor herşey visual c++ veya cfgyimi kurmalıyım. teşekkürkler
bende de beyler bi yardımupdate on diye bi hata vermeye başladı bilgisi olan varmı çalışmıyor şu an