Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Vac yedirmiyor arkadaşlar, arkadaşım aylardır kullanıyor. Ayarını bileceksiniz. Profilimde legit config bulunmakta.

Üye
5 HİZMET YILI
ben hileyi ve oyunu açoorum inject diyor sonra oyun ve hile kapanıyor sebebebi nedir ve nasıl düzeltirim pls.
Post automatically merged:

Evet, belli etmeden kullanmaya bak guvende olursun :D
hile yi açıyorum sonra inject diyince oyun ve hile kapanıyor ne yapmalıyım kurmam gereken başka bir şey varmı win 10 64 bit lütfen yardım edin. ;)
bizim hileyi kullanıp vac yediğini kanıtlayabilir misin ?

şuan bir yakalanma söz konusu değil. Undetected.

microsoft visual c++ kurmak mecburimi o olmadan çalışmaz mı yada virüs içerirmi sadece hileyi indirdim olmadı hem hile hemde oyun kapanıor inject diyince gidiyor herşey visual c++ veya cfgyimi kurmalıyım. teşekkürkler

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ben hileyi ve oyunu açoorum inject diyor sonra oyun ve hile kapanıyor sebebebi nedir ve nasıl düzeltirim pls.

hile yi açıyorum sonra inject diyince oyun ve hile kapanıyor ne yapmalıyım kurmam gereken başka bir şey varmı win 10 64 bit lütfen yardım edin. ;)

microsoft visual c++ kurmak mecburimi o olmadan çalışmaz mı yada virüs içerirmi sadece hileyi indirdim olmadı hem hile hemde oyun kapanıor inject diyince gidiyor herşey visual c++ veya cfgyimi kurmalıyım. teşekkürkler
cfg hile ayarlarını değiştirir ana sayfada verilen indirilip kurulması gereken ( c++ ..) yapmalısın ayrıca oyunu açtıktan sonra hileyi çalıştır. güvenlik duvarını falan kapat çalışır

Üye
5 HİZMET YILI
Hileyi açtıktan sonra oyun kapanıyor bunun yaşanması normal mi? Çözümü var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
VAC yedi hesabım

Screenshot_20.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...