Counter Strike Global Offensive - SevapWare Vip Hack [Aralık 2018]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
abi cs yi açıyorum sonra sevapwareyi açıyorum açında bi siyah ekran geliyor küçük hemen sanise gidiyor sonra cs ye tıklıyom giriyom insert fln bsıyom hiç bişi olmuyor sol üste fps fln filan yazmıyor sorun nedir anlyamadım

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Dün Sorunsuz Çalışmakta Olan SkinChanger , Visual Kısmındaki Chams ve Rage Mod Şuanda Çalışmamaktadır. Onun Dışındaki Tüm Özellikler Sorunsuz Çalışıyor !

Üye
7 HİZMET YILI
abi cs yi açıyorum sonra sevapwareyi açıyorum açında bi siyah ekran geliyor küçük hemen sanise gidiyor sonra cs ye tıklıyom giriyom insert fln bsıyom hiç bişi olmuyor sol üste fps fln filan yazmıyor sorun nedir anlyamadım

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile Açılmış Ama Menü Açma Tuşu Senin İçin İnsert Değil anlaşılan Şuanda dedigim tuşları Sırası İle Uygularmısın.
Home , Delete veya fn+insert bu tuşları sırasıyla uygula menü nun gelmesi gerekiyor.

Üye
7 HİZMET YILI
Oyuna giriyorum hile çalışıyor ama 4-5 dk sonra oyun donuyor ve atıyor oyundan

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam ücretli alınan hesaplarda ban yeme durumu nedir?

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bi tek bende olmuyo ya cmd açılıp kapanıyo oyuna giriyom inse basıyom menü gelmiyo napıcam lütfen yardım edin

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
rage açınca 2 dakikada oyundan atıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...