- Yasaklandı
javabex#0910Aga sağlamsa discord ismini ver seni ekleyeyim kamera açıp bana gösterirmisin ?
javabex#0910Aga sağlamsa discord ismini ver seni ekleyeyim kamera açıp bana gösterirmisin ?
Ayn bendede aynı şey oluyorabi cs yi açıyorum sonra sevapwareyi açıyorum açında bi siyah ekran geliyor küçük hemen sanise gidiyor sonra cs ye tıklıyom giriyom insert fln bsıyom hiç bişi olmuyor sol üste fps fln filan yazmıyor sorun nedir anlyamadım
yan hesapta dene her hilede vac ban durumu vardır.Vac Sıkıntısı Varmı 310 Saat Boşa Gitmesin
tuşu eger yoksa insert direk basmayı denefn tuşunu bulamadım
sol üste basınca geri geliyorInsert ile menüyü açtıktan sonra hangi tuş ile geri dönüyoruz ?
Bende Bir Gün Boyunca Sadece Aim Ve Visual Kısmını Açıp Girdim Herhangibir Atma İle Karşılaşmadım.Ben botlara karşı 45dk oynadım hiç atmadı bence sizde sorun var
Eyvallah kardeşimsol üste basınca geri geliyor
birde glow sıkıntısı var sadece ct yi gösteriyor yada olduğun takımı birtek onda sıkıntı gördüm geri kalanı gayet iyi ve bir hile için yeterliBende Bir Gün Boyunca Sadece Aim Ve Visual Kısmını Açıp Girdim Herhangibir Atma İle Karşılaşmadım.
Virüs programını kapat ve hileyi yeniden indir.YA Bİ CEVAP VERSİN İNSAN OLAN VERİR WİNDOWS BELİRTİLEN AYGITA DOSYAYA ERİŞEMEDİ HATASI ALIYORUM NASIL ÇÖZERİM BİRİ YARDIM ETSİN 1 KKİŞİDE ANLAMIYO HERALDE BUNDAN