knk idirion cs yi açiyon sona alta atıp hileyi aciyon bukadar oyundada Ins duşuna basınca acılırya abi nası kurulduğunu filan bastan sona hiçbişey anlamadım
k
hacı ins tuşu diğer tuşlar hiç bir şekilde işe yaramıyor onu nasıl yapıcazknk idirion cs yi açiyon sona alta atıp hileyi aciyon bukadar oyundada Ins duşuna basınca acılır
insert tuşunun çalışması gerek olmazsa fn + del tuşuna basabilirsin.hacı ins tuşu diğer tuşlar hiç bir şekilde işe yaramıyor onu nasıl yapıcaz
cs ye girince sol üstte hile fps gösteriyo o çıkcak varmı öle bişiyhacı ins tuşu diğer tuşlar hiç bir şekilde işe yaramıyor onu nasıl yapıcaz
yok kardeşim hile açılıyor oyuna girince hiç bir tepkimesi yokcs ye girince sol üstte hile fps gösteriyo o çıkcak varmı öle bişiy
oyuna giriyorsun sonra exe yi açıyorsun cmd açılıp kapanıyor sonra oyuna giriyorsun sağ üstte fps yazıyor sonra insert tuşuna basınca hile menüsü geliyor ayarlarını yapıyorsun bu kadar. ancak hile atıyor oyundanyok kardeşim hile açılıyor oyuna girince hiç bir tepkimesi yok
cmd açılıp kapanıyor oraya kadar bir sıkıntı yok tamam oyuna girince fps falan gözükmüyor hiç bir tuşta tepkime yaratmıyor menü falan açılmıyoroyuna giriyorsun sonra exe yi açıyorsun cmd açılıp kapanıyor sonra oyuna giriyorsun sağ üstte fps yazıyor sonra insert tuşuna basınca hile menüsü geliyor ayarlarını yapıyorsun bu kadar. ancak hile atıyor oyundan
peki bu içindeki dll dosyasını bir yere atmaya gerek varmı onunla ilgili olabilir mi ?oyuna giriyorsun sonra exe yi açıyorsun cmd açılıp kapanıyor sonra oyuna giriyorsun sağ üstte fps yazıyor sonra insert tuşuna basınca hile menüsü geliyor ayarlarını yapıyorsun bu kadar. ancak hile atıyor oyundan
sebeb ?Bu hileyi kullanmayın.
knk o hileyle alakalı deil senden kaynaklı bişey bana hiç olmadı meselaher raunt bitimindi oyundan atıyor
ben girdim kazandım hemde senden kaynaklı o atma sorunubeyler battle royale hıleyle gırdıgınızde oyundan atıyor haberınız olsun