⚡️❄️
Onaylı Üye
dll kalsın exe yi hangi klasörde çalıştırıyorsan dll orada olmalı olmazsa başlamazpeki bu içindeki dll dosyasını bir yere atmaya gerek varmı onunla ilgili olabilir mi ?
dll kalsın exe yi hangi klasörde çalıştırıyorsan dll orada olmalı olmazsa başlamazpeki bu içindeki dll dosyasını bir yere atmaya gerek varmı onunla ilgili olabilir mi ?
her hile vac yer sadece senın elınde olan bırsey legit takılırsan yemezsınVac Yeme Riski Varmı Acaba ?
ellerine sağlık bu arada kraal
tamam ikisi aynı yerde zaten onu oyunun dosyalarından birine falan atmamıza gerek yok yani demi ?dll kalsın exe yi hangi klasörde çalıştırıyorsan dll orada olmalı olmazsa başlamaz
hayır gerek yoktamam ikisi aynı yerde zaten onu oyunun dosyalarından birine falan atmamıza gerek yok yani demi ?
peki çözümü varmı bununben girdim kazandım hemde senden kaynaklı o atma sorunu
nası yani ???peki çözümü varmı bunun
yakında memoryhackers yeni hile paylaşıcakmış zaten biraz sabredinpeki çözümü varmı bunun
hilenin oyundan atma çözümü varmı yazdım ben kardesım HILE NE ZAMAN CIKACAK DIYE YAZMADIMyakında memoryhackers yeni hile paylaşıcakmış zaten biraz sabredin
yapan kişi çözümü üzerinde uğraşıyordur memoryhackers ı bekle sabret dedimhilenin oyundan atma çözümü varmı yazdım ben kardesım HILE NE ZAMAN CIKACAK DIYE YAZMADIM
bana göre belli etmeden legit oynarsan yakalanmazsınotomatik wac ban yermiyiz yani oyunu anti cheatine yakalanır mı?