doktorun verdıgı 10 tane yap ıc denılen hap benı olduuruyorduu onu ıcmeyındoktorların önerdiği ilaçları alma bol bol c vitamini tüket kivi ve yeşil elma püresi yap ve bol bol su iç
Katiliyorum ben aldim daha kotu oldumKesinlikle doktorun dediği ilaçları alma sağlıklı güzel beslen bol bol c vitaminide alamyı unutma
Kanka boğazlarını yumuşatması için o zaman zor olacak biraz ama kantoron yağı yada zeytin yağı iç bir yemek kaşığı ada çayı doğal olanından dalından varsa bana iyi geliyordu aslında günde 4-5 bardak içiyordum zeytin yağını dene birde ( bu arad verdikleri ilacı favimolu kullan ciğerlere inmesini önlüyor kullanmazsan geçtikten sonra öksürükten kurtulamıyorsun bir süre )adaçayı hiç iyi gelmiyor hocam sabahları çok ağrım oluyor
iylesmesı ıcın tavsıe de verseydın keske =)sadece sakin ol her şey iyi olacak
ben de geçireli 1 ay oldu hala öksürüyorum zor atlattım bol bol c vitamini meyve ve iyi beslenmelisin et ve sebze çok önemli.merhaba an itibari ile covid-19 hastasıyım ne iyi gelir neler yapmalıyım veya ilerideki süreçler nasıl geçicek. önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?