omertrans505
Efsane Üye
herkes csgo bir problem olursa, yetkililerr bu ilgillenmelievet işte aradıgım problem aynısı oluyor cogu yerede arastırdım ama cözüm bulamadım.bulursan cözüm haber verirsin sevinrim moruk
csgo hack is no bypass? sure?Download bypass for free so u can be able to cheat anytime anywheere with out banned . One game enemy team got perma banned from csgo servers and he come back in game for no reason and keep cheting {:"|D
kapatmayı unuttum. bilgi için teşekkür, deniyorum.''Koruma nedeniyle'' diyor muhtemelen antivirüsünden dolayı olabilir
Gerekli programları yüklü mü yüklü ise güncel mi?kapatmayı unuttum. bilgi için teşekkür, deniyorum.
Denedim, aynı sorunu
Driver Booster Pro üzerinde tam gerekli programları yükledi.Gerekli programları yüklü mü yüklü ise güncel mi?
MemoryUI silip yükledin mi?Driver Booster Pro üzerinde tam gerekli programları yükledi.
bilgi için saol 4 gün önce yeni indirdi. galiba hasarlı dosya olmuş. Tekrar indirip deniyorum.MemoryUI silip yükledin mi?
Şimdi indirip denedim, aynı sorunuMemoryUI silip yükledin mi?
Pc formatlayıp herşeyi kurarsan muhtemelen olabilir ama bunun için pc sıfırlanırmı orasını bilemembilgi için saol 4 gün önce yeni indirdi. galiba hasarlı dosya olmuş. Tekrar indirip deniyorum.
Şimdi indirip denedim, aynı sorunu
Peki aynen şuan 2004 sürüm kullanıyorum. gece kadar çözümü bulunmazsa,1909 sürüm format atıcam. çözüm için mesajları bekliyorumPc formatlayıp herşeyi kurarsan muhtemelen olabilir ama bunun için pc sıfırlanırmı orasını bilemem
Neyin 2004 sürümünü kullanıyorsun ve 1909 sürüm formatı ne demek anlayamadımPeki aynen şuan 2004 sürüm kullanıyorum. gece kadar çözümü bulunmazsa,1909 sürüm format atıcam. çözüm için mesajları bekliyorum
Windows 10 2004 sürüm kullanıyorum. örnek için arama kutusunda winver yazıp uygulama açın. sürüm gözükecektirNeyin 2004 sürümünü kullanıyorsun ve 1909 sürüm formatı ne demek anlayamadım
Bende lol hatası alıyorum bende senin o sürümünü yüklesem olur mu acaba?Windows 10 2004 sürüm kullanıyorum. örnek için arama kutusunda winver yazıp uygulama açın. sürüm gözükecektir
aldığını hata nedir?Bende lol hatası alıyorum bende senin o sürümünü yüklesem olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?