#ÇÖZÜLDÜ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
03.11.2025 tarihinde forum adı ferhatcan3455 discord adı bykusv2_ telegram adı abdulrezzak hamdi olan arkadaştan spoof aldım 2 3 hafta düzgünce kullandım sonrasın da spoof hata verdi
verdigi hata:
netshim.sy.jpg
Uyumsuz yazılım bileşeni algılandı C:\Windows\System32\drivers\netshim.sys Oynayabilmek için uyumsuz tüm bileşenleri devre dışı bırakmalısınız dedi.2.Kez ulaştıgımda bu sefer spoofu flash bellege atıp windowsu flashtan başlatarak calıştırdım bu boyle 2 3 hafta gitti ve 3 gün önce 08.12.2025 tarihinde birkez daha hata aldım. aldıgım hata ise:
tpm.jpg
tpm2.0 hcvi ve secure boot hatası vermeye başladı tekrardan ulaştım ve bu konuda bi fikri olmadıgını ve bilmedigini söyledi
bilmiyorum.jpg
. forumdaki ürün acıklamasında ise çalışmazsa paranız %100 iade dedi.
iade.jpg
aldıgıma dair kanıt olarak da dekontu da paylaşıyorum ne para iadesi yapıldı şahsıma ne de yardımcı olundu.üstüne üstlük forumda one time spoof 500 tl iken benden 650 tl aldılar.650 tl ödedigim miktar dekontta da gözüküyor

@#Adc Main

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
@ferhatcan3455 Satın alan kişi ürünü çalışmamış ve sizden düzeltilip çalışmasını talep ediyor eğer bunu karşılayamıyorsanız ücreti alıcının tarafına iade ediniz gün sonuna kadar vaktiniz var iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
@ferhatcan3455 Satın alan kişi ürünü çalışmamış ve sizden düzeltilip çalışmasını talep ediyor eğer bunu karşılayamıyorsanız ücreti alıcının tarafına iade ediniz gün sonuna kadar vaktiniz var iyi forumlar.
bu arada arkadas fiyatın güncellenmedigini söylüyor fiyat güncellemek icin yeni forum mu acmak gerekli cünkü forumda 500tl yazıyor benden 650 tl aldı:
Ekran Alıntısı.PNG

Ekli dosyalar

• 5897859051356360009.jpg
    5897859051356360009.jpg
    110.8 KB · Görüntüleme: 29
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Öncelikle biz bu güne kadar hiç kimseyi dolandırmadık eğer dilerseniz sunucumuza gelip göz atabilirsiniz sorular sorabilirsiniz ikinci olarak bu arkadaş vanguarda yeni gelen yama ile belirli hatalarla karşılaştığından dolayı bu hata ile karşılaştı arkadaşa çok kez çözeceğimi söyledim güncelleyeceğimi söyledim ve güncellemeyi beklemekle yükümlü olmasına rağmen rahatsız edip durdu 1 aydan fazla kullanmasına rağmen. Fakat tarafına iadesini sağlayacağım, fiyat güncellemesine gelirsek orada yanlış bir kelime kullandım yeni konu açmak değil formun kabul edilmesini beklememiz gerekiyor bu da formun admin aktifliğinden dolayı fazlaca gecikiyor. Tekrardan rahatsızlık için özür dilerim tarafına iadeyi ileteceğim. İyi forumlar

İade kullanıcıya iletildi.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Satıcı ile alıcı arasında uzlaşma sağlanmış, alıcının mağduriyeti giderilmiştir. Sürecin şeffaf şekilde sonuçlanmasından dolayı teşekkür ederiz. Konu çözüme kavuştuğu için kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...