Üye
Huzuni vs. açmak için craftrise sunucusuna launchersiz girmek gerekiyor.Yada clienti editlemek. Clienti editlemeyi bilmediğim için kodlama vs. launchersiz bypass türü birşey lazım nasıl yapabilirim.
bence asıl sen bilip bilmeden konuşma dostum. evet tabiki yapılabilir fakat internetten bulacağın herhangi bir dll craftrise da çalışmaz. Birincisi craftrise farklı bir client olduğu için ve obf kullandıkları için mappingler her güncellemede değişiyor. İkincisi de disable attach mechanism açık olduğundan hiçbir injection yöntemi çalışmaz onu kapatmadığın sürece. CraftRise'a launchersiz girebilirsin, sunucu packetlerini v.s alarak kendi clientine geçirebilirsin şu anda zaten piyasada öyle bir yazılım var reklam olacağından dolayı ismini vermiyorum. Fakat craftrise da oynayanların %90 ı artık bildiği için sizin de bildiğinizi düşünüyorum.kardeşim bilip bilmeden konuşmayın Craftrise da da her server gibi çok büyük hileler açılabilirlauncherlerine o kadar güveniyorki anti hile sistemi bile yok
Launcherli girip de killl aura açılabilir piyasada dll ler dolu inject et kudurt milleti
iyi forumlar dilerim
öncelikle sizi tebrik ediyorum bu konularda benden daha iyisinizbence asıl sen bilip bilmeden konuşma dostum. evet tabiki yapılabilir fakat internetten bulacağın herhangi bir dll craftrise da çalışmaz. Birincisi craftrise farklı bir client olduğu için ve obf kullandıkları için mappingler her güncellemede değişiyor. İkincisi de disable attach mechanism açık olduğundan hiçbir injection yöntemi çalışmaz onu kapatmadığın sürece. CraftRise'a launchersiz girebilirsin, sunucu packetlerini v.s alarak kendi clientine geçirebilirsin şu anda zaten piyasada öyle bir yazılım var ****** olacağından dolayı ismini vermiyorum. Fakat craftrise da oynayanların %90 ı artık bildiği için sizin de bildiğinizi düşünüyorum.
girilmesi imkansızÖncelikle Merhaba
Benim bildiğim maalesef craftrise'a launchersiz girilemiyor.
İyi Günler![]()