d3 Σ x2
Süper Üye
bir tek şu öneride bulunabilirim aromalı alma aromasız al çünkü oranı daha fazla oluyor her türlü içiliyor yok ben içemem deme seve seve içicen
ben amerikadan sifaris etmisdim muscletech creactor kullaniyordum baya guzel bi kreatin ama monohydrate degil hcl.merhaba creatin alıcam ama cok kararsız piyasada farklı markalar var aromalı vs aromasız kararsız youtubede cok fazla video yok bi bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim
Kanka bir arkadaşım proteinocean Kullanıyomerhaba creatin alıcam ama cok kararsız piyasada farklı markalar var aromalı vs aromasız kararsız youtubede cok fazla video yok bi bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim
bu şekilde spam yapmak banlanmanıza neden olurmerhabalar ben onaylı üye olmak istiyorum
Post automatically merged:
merhabalar ben onaylı üye olmak istiyorum
markası önemli değil yanında creapure damgası varsa alabilirsin öyle olmayanları kesinlikle alma bende bca kingsize var bunu kullanıyorum ama dediğim gibi dediğim damgaya dikkat etmelisinmerhaba creatin alıcam ama cok kararsız piyasada farklı markalar var aromalı vs aromasız kararsız youtubede cok fazla video yok bi bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim
Diğer seviyelere geçmek için sohbetleri yanıtlayabilir veya oluşturabilirsiniz. Onaylanmış üye olmak için 50 mesaja ihtiyacınız var.bilgi için teşekkür ederim
Diğerlerinden ne farkı oluyor hocam . Aynı markanın damgalı ve damgasız hali olsa ne değişir mesela.markası önemli değil yanında creapure damgası varsa alabilirsin öyle olmayanları kesinlikle alma bende bca kingsize var bunu kullanıyorum ama dediğim gibi dediğim damgaya dikkat etmelisin
damgalı olanlar saf Creatin diğerleri zararlı olduğunu duydum o yüzden söyledim ben özellikle dikkat edip alıyorumDiğerlerinden ne farkı oluyor hocam . Aynı markanın damgalı ve damgasız hali olsa ne değişir mesela.
Bigjoy Sports Creabig Power Aromasız kullanıyorum eleştirine açığım