Creatin önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
bir tek şu öneride bulunabilirim aromalı alma aromasız al çünkü oranı daha fazla oluyor her türlü içiliyor yok ben içemem deme seve seve içicen

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Kingsize denemişmiydin hiç

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
merhaba creatin alıcam ama cok kararsız piyasada farklı markalar var aromalı vs aromasız kararsız youtubede cok fazla video yok bi bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim
ben amerikadan sifaris etmisdim muscletech creactor kullaniyordum baya guzel bi kreatin ama monohydrate degil hcl.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hardline kullanabilirsiniz hocam çok fazla pahalı da değil idealdir

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
kreatinde marka pek fark etmiyor ucuz olanı al ama merdiven altı da olmasın o kadar değil para sıkıntı değil diyorsan da bigjoyun creabig en sevdiğim özellikle yükleme yaptıktan sonra diğer markalara göre çok daha etkili geldi bana

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Creatine, egzersiz performansını artırmak, kas gücünü ve hacmini artırmak, enerji seviyelerini artırmak gibi birçok faydası olan bir sporcu takviyesidir. Ancak, herhangi bir takviye ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı öneririz.
Creatine monohidrat, en popüler ve araştırılmış creatine formudur. Ayrıca, daha pahalı olan kre-alkalin gibi başka formüller de mevcuttur, ancak araştırmalar creatine monohidratın en etkili formu olduğunu göstermektedir.
Dozaj olarak, genellikle bir "yüklenme" fazı ve bir "sürdürme" fazı önerilir. Yüklenme fazında, günde 20-25 gram creatine alınabilir, bu miktar 5-7 gün boyunca devam eder. Sürdürme fazında ise, günde 3-5 gram creatine alınması önerilir.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Creatine almayı düşündüğünüzü duymak harika. Marka seçimi konusunda pazarın çok sayıda seçenek sunması sizi kararsız bırakabilir. Aromalı ya da aromasız seçim yapmak kişisel tercihinize bağlıdır. Bazı kişiler kendi tercih ettikleri içecekleriyle karıştırabilmek için aromasız ürünleri tercih ederken, bazıları önceden aromalandırılmış ürünlerin kolaylığından hoşlanır.

Bir marka seçerken, güvenilir ve diğer kullanıcılar tarafından iyi yorumlar alabilen bir ürün seçmeniz önemlidir. Bazı popüler seçenekler arasında Optimum Nutrition, MuscleTech ve BSN bulunur. Ayrıca, yeni bir takviye rejimine başlamadan önce önerilen dozu takip etmeniz ve sağlık uzmanınızla danışmanız önemlidir.

Umarım bu yardımcı olur ve takviye yolculuğunuzda başarılar dilerim!

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bigjoy aldım , 3 gündür kullanıyorum , suya kolay karışıyor ve aromasız . Asitsiz içecekle karıştırabilirsin demişlerdi bana , bende su ile birlikte kullanıyorum . 5 gr şeklinde ve ardından gün içinde bol su içiyorum .

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
merhabalar ben onaylı üye olmak istiyorum
Post automatically merged:

bu şekilde spam yapmak banlanmanıza neden olur

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
merhaba creatin alıcam ama cok kararsız piyasada farklı markalar var aromalı vs aromasız kararsız youtubede cok fazla video yok bi bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim
markası önemli değil yanında creapure damgası varsa alabilirsin öyle olmayanları kesinlikle alma bende bca kingsize var bunu kullanıyorum ama dediğim gibi dediğim damgaya dikkat etmelisin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
markası önemli değil yanında creapure damgası varsa alabilirsin öyle olmayanları kesinlikle alma bende bca kingsize var bunu kullanıyorum ama dediğim gibi dediğim damgaya dikkat etmelisin
Diğerlerinden ne farkı oluyor hocam . Aynı markanın damgalı ve damgasız hali olsa ne değişir mesela.
Bigjoy Sports Creabig Power Aromasız kullanıyorum eleştirine açığım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Diğerlerinden ne farkı oluyor hocam . Aynı markanın damgalı ve damgasız hali olsa ne değişir mesela.
Bigjoy Sports Creabig Power Aromasız kullanıyorum eleştirine açığım
damgalı olanlar saf Creatin diğerleri zararlı olduğunu duydum o yüzden söyledim ben özellikle dikkat edip alıyorum

𝕆ℙ𝕀𝕌𝕄
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Weider kullandim cok guzel ve efektif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...