Uzman Üye
Bitcoin sadece bir dijital para birimidir ve bu yazılımın bitcoin'in kurucuları ile alakası yok. Yazılımın evet Bitcoin kazdığı doğru fakat bunu sadece bir bilgisayar yardımıyla yapamazsınız. Siz internete bu tarayıcıyla girdikçe donanımınıza göre belli bir hız değerinde bitcoin üretmeye başlıyor. Arkadaşlarınızı da davet ederek daha çok bitcoin kazanırsınız.
Kapanma gibi bir durumu şuanlık yok. Referansla üye olanın sana yararı var. Senin verdiğin linkle bitcoin kazananlar senin yerine de kazanıyor. Hem kendi için hem senin için bitcoin üretmiş oluyor.internetten araştırdığımda tamam millet hoş güzel paralar çekmiş bu browser sayesinde fakat anlamadığım sadece google hesabı ile bağlandığımız bu hizmetin ilerde ne malum hesaba yatırmayacağı veya kapanma durumuaklıma çiftlik geliyor hep. Peki referansla üye olanların bir yararı veya zararı olur mu?
süpersinbayadır açık ayda 600 tl gelirim var ordan
kardeşim blockhainden btc hesabı aç btc wallet kodunu cryto da para çekerken istiyecek onu yazıcan 2-3 saat içinde yatıyorsüpersinbende başladım bakalım ilk güne göre iyi gidiyor ama bana para çekme kısmını biraz anlatır mısın özelde ?
aynen tam bende şimdi orayı buldum peki buradan da ziraat hesabıma yatırtabilirim değil mi?kardeşim blockhainden btc hesabı aç btc wallet kodunu cryto da para çekerken istiyecek onu yazıcan 2-3 saat içinde yatıyor
bi şekilde Yapılıyor Daha Ben Yapmadım ama bu arkadaşımız yardımcı olabilir @LmaRaynen tam bende şimdi orayı buldum peki buradan da ziraat hesabıma yatırtabilirim değil mi?
madencilik hızın nedir bilgisyaraın yavaşladımıbayadır açık ayda 600 tl gelirim var ordan
vds üzerinden yapıyorum hs/120-200 arası değişiyormadencilik hızın nedir bilgisyaraın yavaşladımı
ben bıraktım da sen halen devam ediyon mu acaba ?vds üzerinden yapıyorum hs/120-200 arası değişiyor
ben bıraktım da sen halen devam ediyon mu acaba ?
evet çok zor ya bende bıraktım sağlam maden yapacağımız yer bulursan pm atar mısındün bıraktım ref olmadan olmuyor ya
evet çok zor ya bende bıraktım sağlam maden yapacağımız yer bulursan pm atar mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?