CS-G0 | XCSGo - PREMIUM CHEAT v2.1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Lütfen Hileyle Uğraşan Yetkili Bir Kişi Lütfen Birdaha Hileyi Gözden Geçirip Sorunları Çözebilirmi Çok Fazla Sorun Alan Arkadaş Var.Neden hileye önem vermiyorsunuz ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hileye önem veriliyor ve uğraşiyolar bu adamlar ı ne sandın kocaman site önem vermeseler güncelleme yapmazlar ve sorunları bildirin dediler düzgün konu aç.!

Üye
8 HİZMET YILI
Sorun Var Farkındamısın LM3 HATASI ALAN ARKADAŞ SAYISI ÇOK FAZLA

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Sorun Var Farkındamısın LM3 HATASI ALAN ARKADAŞ SAYISI ÇOK FAZLA
Bildiğim kadarı ile LM 3 Hile ile değil loader ile alakalı bir hata. Ve çözümleri çokça mevcut. TS adresleri geri açıldığında gel çözelim de diyorlardı...

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
Ve birazcık sakin olmaya çalış dostum adamlar bunu görüyor sabret çözerler. Konu açmanın ve etrafa sinirlenmenin ne mantığı var? :) Bu senin sorununu çözmez...
Ben sinirlenmiyorum dostum arkadaş bilmiyor galiba cs:go için lm3 hatası bulunmamakta

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Loader ile alakalı bir hata o TS3 veya da Discord Adreslerine Girersen Yardımcı Olabilirler Adamlar Ellerinden Geleni Yapıyorlar Bir Bu Site İle İlgileniyorlar Bir Hilelerle Yani Loader'la Adamlara İlgilenmiyor Diye Kafana Göre Suç Atman Mantıksız Emin Ol Sende Bunu Atarken Emek vermiyorsun Diğerlerini Düşünmüyorsun Sende Çalışsa Gıkını Bile Çıkartmazdın. Bir Hata Gözüne Çarpıyor Madem Doğru Düzgün Konuyu Açıp Derdini Anlatabilirsin İsyan Etmene Hiç Gerek Yok Dostum..

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Beğenmiyorsan kullanmayabilirsin.

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hileye önem veriliyor ve uğraşiyolar bu adamlar ı ne sandın kocaman site önem vermeseler güncelleme yapmazlar ve sorunları bildirin dediler düzgün konu aç.!
Dostum Farkındaysan Daha Az CS:GO ile ilgileniliyor fazla csgo ya önem verilmiyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...