- Konuyu başlatan
-
Deity is always here
Seçkin Üye
Konunun başına ekleyeceğim hemen uyarıları da yapacağım 1200 saatim var bende sıkıntı olmamıştı yeni başlayanlar için sıkıntılı olabilir haklısın teşekkürler uyarın içinHocam ben kullandım ve vac yedim eğer oyun saatiniz 500 ve üstü ise tavsiye ederim çünkü oyunda adamlar profilinize bakıyor 10 saat oynama ile bunu kullanırsanız bir şeylerin ters gittiğini anlıyorlar ve report yiyorsunuz bunun sonucu valve profilinizi inceliyor ve saat ve başarımlarınızı inceliyor sonrada vac.
Oyun saatin çok az ise 500 saat den az ise kullanmanı tavsiye etmem kardeşimvac ban varmı
Teşekkür ederim kardeşimDaha önceleri kullanmıştım bunu herhangi bir ban riski felan yok her oyun için deneyebilirsiniz önceleri Tf2 de yaptığınızda birkaç item veriyordu şuan o durum hâla varmı bilmiyorum, çeşitli oyunlar başarıma dayalı gift verilmesi durumunda işe yarıyor.
Konuyuda detaylı, güzel anlatmışsın.
hiç bir işe yaramıyor kardeşim emin ol.Reporttan Vac Yemeyi Engellemek İçin Profilinizi Gizleyebilirsiniz
+1 aynısı bende olduBende denedim ama şöyle bi sıkıntı oldu steamı kapatıp açtıktan sonra tüm başarımları silinmiş sebebi ne olabilir ?
Sorun sende olabilir çünkü kalıcı bir hile bu.Bende denedim ama şöyle bi sıkıntı oldu steamı kapatıp açtıktan sonra tüm başarımları silinmiş sebebi ne olabilir ?
Bende denedim ama şöyle bi sıkıntı oldu steamı kapatıp açtıktan sonra tüm başarımları silinmiş sebebi ne olabilir ?
Hiçbir fikrim yok ama araştıracağım çözümünü bulursam konuya eklerim+1 aynısı bende oldu
Kalıcı değil hocam başarıları inaktif edebiliyoruz tekrardanSorun sende olabilir çünkü kalıcı bir hile bu.
Hayır zaten o anlamda sölemedim dostum hileyi açıp kullandıktan sonra kalıcı oluyor eğer istersende inaktif edebiliyorsun doğru.Kalıcı değil hocam başarıları inaktif edebiliyoruz tekrardan
Aynen öyleHayır zaten o anlamda sölemedim dostum hileyi açıp kullandıktan sonra kalıcı oluyor eğer istersende inaktif edebiliyorsun doğru.
Güle güle kullanın hocameyvallah hocam kralsın
başka oyunlar için de olsa çok iyi olur ama reisGüle güle kullanın hocam
gerçi çok oyun var reis bende yok burdakilerGüle güle kullanın hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?