27 Eyl 2020 #1 SAQUREX cesaret taklit edilemeyecek tek şeydir Seçkin Üye Katılım 11 Tem 2017 Mesajlar 396 Çözümler 4 Tepki puanı 15 Ödüller 9 8 HİZMET YILI beyler cs go hilesini yükledim ama ayarsız ben bunu ayarlamayı bilmiyorum config olarak legit hvh doysaları var ben bunları nasıl yüklicem ve hangisi ne işe yarıyor ??
beyler cs go hilesini yükledim ama ayarsız ben bunu ayarlamayı bilmiyorum config olarak legit hvh doysaları var ben bunları nasıl yüklicem ve hangisi ne işe yarıyor ??
Çözüm T T TypicalYasuoMain 27 Eyl 2020 Hileyi injekte ettiginde load config diye birsey olmasi lazim ordan configleri yukleyip kullanabilirsin.
Hileyi injekte ettiginde load config diye birsey olmasi lazim ordan configleri yukleyip kullanabilirsin.
27 Eyl 2020 #2 TypicalYasuoMain T Üye Katılım 27 Eyl 2020 Mesajlar 38 Çözümler 3 Tepki puanı 4 Ödüller 1 Yaş 29 5 HİZMET YILI Hileyi injekte ettiginde load config diye birsey olmasi lazim ordan configleri yukleyip kullanabilirsin. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Hileyi injekte ettiginde load config diye birsey olmasi lazim ordan configleri yukleyip kullanabilirsin.
28 Eyl 2020 #3 screeyN S Onaylı Üye Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 69 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Ödüller 7 Yaş 26 8 HİZMET YILI hilede load config olması lazım Oyla 0 Olumsuz oyla