5 Nis 2020 #1 ozcan4545 O Onaylı Üye Katılım 4 Nis 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Yaş 23 6 HİZMET YILI Csgo Ya girmek İstediğimde Böyle Bir Hata Alıyorum Cmd yi kapatıp tekrar deniyorum yine aynı hatayı alıyorum bi türlü ayarlıymadım şu hileyi . Bırak Hileyi Oyuna BİLE giremiyorum bi csgoda sorun yaşıyorum
Csgo Ya girmek İstediğimde Böyle Bir Hata Alıyorum Cmd yi kapatıp tekrar deniyorum yine aynı hatayı alıyorum bi türlü ayarlıymadım şu hileyi . Bırak Hileyi Oyuna BİLE giremiyorum bi csgoda sorun yaşıyorum
Çözüm yasinpro12345 5 Nis 2020 Visual++ Drecxt bunların güncel sürümlerinin yüklendiğinden emin ol ve gerçek zamanlı korumanın kapalı olması gerekiyor
Visual++ Drecxt bunların güncel sürümlerinin yüklendiğinden emin ol ve gerçek zamanlı korumanın kapalı olması gerekiyor
5 Nis 2020 #2 nezbaba11 N Onaylı Üye Katılım 14 Şub 2020 Mesajlar 86 Tepki puanı 2 Yaş 26 6 HİZMET YILI Dostum şey dene istersen bir de oyun dosyalarını dogrula ondan oncede bi steamını aç kapa yapmanı tavsiye ediyorum ondan sonra çalıştır hileyi Oyla 0 Olumsuz oyla
Dostum şey dene istersen bir de oyun dosyalarını dogrula ondan oncede bi steamını aç kapa yapmanı tavsiye ediyorum ondan sonra çalıştır hileyi
5 Nis 2020 #3 majido2003 M Seçkin Üye Katılım 1 Şub 2020 Mesajlar 306 Çözümler 1 Tepki puanı 19 Yaş 22 6 HİZMET YILI ban bro wh is ban fast u need vip hack Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Nis 2020 #4 yasinpro12345 Seçkin Üye Katılım 31 Ara 2015 Mesajlar 300 Çözümler 3 Tepki puanı 13 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Visual++ Drecxt bunların güncel sürümlerinin yüklendiğinden emin ol ve gerçek zamanlı korumanın kapalı olması gerekiyor Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Visual++ Drecxt bunların güncel sürümlerinin yüklendiğinden emin ol ve gerçek zamanlı korumanın kapalı olması gerekiyor
7 Nis 2020 Konuyu başlatan #5 ozcan4545 O Onaylı Üye Katılım 4 Nis 2020 Mesajlar 53 Çözümler 1 Tepki puanı 2 Yaş 23 6 HİZMET YILI teşekkürler csgo ya girdim ama hile açtığımda vac yeme ihtimalim varmı Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Nis 2020 #6 roni944 Ajrail Ansari Uzman Üye Katılım 5 Nis 2020 Mesajlar 174 Tepki puanı 9 Ödüller 5 Yaş 25 6 HİZMET YILI Though any form of wall-hacking or other modification to the game's fundamental rules is prohibited in matchmaking, CS:GO does have a series . Oyla 0 Olumsuz oyla
Though any form of wall-hacking or other modification to the game's fundamental rules is prohibited in matchmaking, CS:GO does have a series .
13 Nis 2020 #7 mustafawc M x Seçkin Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 308 Çözümler 2 Tepki puanı 26 Yaş 28 6 HİZMET YILI ozcan4545' Alıntı: teşekkürler csgo ya girdim ama hile açtığımda vac yeme ihtimalim varmı Genişletmek için tıklayın ... her hile gibi tabiki var ama sadece radar kullansan yeme ihtimalin düşük esp kullanma eğer kullanacaksanda çok belli etme Oyla 0 Olumsuz oyla
ozcan4545' Alıntı: teşekkürler csgo ya girdim ama hile açtığımda vac yeme ihtimalim varmı Genişletmek için tıklayın ... her hile gibi tabiki var ama sadece radar kullansan yeme ihtimalin düşük esp kullanma eğer kullanacaksanda çok belli etme