I used steamwiper and started my fps drops in CS:GO.dont understand what you are asking
Biz birkaç arkadaş kullanıyoruz onla alakalı olduğunu düşünmüyorum bilgisayarını tarat belki başka birşey vardırSteamWiper adlı log siliciyi yaptıktan sonra olmaya başladı. CS:GOyu silip yükledim olmadı, steamı silip yükledim olmadı. Nasıl düzeltebilirim bilen var mı? Bıkmış haldeyim artık.
ekran kartının driverları güncel mi?SteamWiper adlı log siliciyi yaptıktan sonra olmaya başladı. CS:GOyu silip yükledim olmadı, steamı silip yükledim olmadı. Nasıl düzeltebilirim bilen var mı? Bıkmış haldeyim artık.
Aynı problem arkadaşım var, herhangi bir çözüm bulmayı başardım?SteamWiper adlı log siliciyi yaptıktan sonra olmaya başladı. CS:GOyu silip yükledim olmadı, steamı silip yükledim olmadı. Nasıl düzeltebilirim bilen var mı? Bıkmış haldeyim artık.
Format atmayı denedinmi ?SteamWiper adlı log siliciyi yaptıktan sonra olmaya başladı. CS:GOyu silip yükledim olmadı, steamı silip yükledim olmadı. Nasıl düzeltebilirim bilen var mı? Bıkmış haldeyim artık.
CS GO için format atıcak biri değilim.Format atmayı denedinmi ?
Evet, yeni güncelledim hatta. Normalde ortalama 40-50 fps alıyordum.ekran kartının driverları güncel mi?