CS:GO FPS nasıl yükseltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar.
Benim bilgisayarımın ekran kartı düşük ama diğer her şey yüksek 2 çekirdekli işlemci bilgisayarım. I-Life Zed Air CX7 Intel Core i7 7Y75 8 GB 256 GB SSD.
Ne yaparımda FPS yükseltirim oyun içi ayarlarını yaptım her şeyi yaptım oyun hızlandırıcı Game boosteri yükselttim yine de olmadı.

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bana kalırsa game boosterlar pek işe yaramaz bence kullanmamalısın. çözünürlük düşürmeyi dene ve her ayarı low'a al.
oyunu başlatmadan önce steam'dan özel başlatma anahtarı olarak bunu ayarla;
-high
tabii bunu yaparken arkada fazla bir şey çalışmasın çünkü işlemci öncelikli olarak csgo'ya yönelecektir

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
CS:GO Potato mod diye bir şey vardı. Ona bakabilirsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum ekran kartı overclock kullan fakat mhz ayarları ile oynamadan
game booster yap

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Parça alıp yükseltebilirsin ama onu yapamam dersen oveclok yapmanı öneririm ayarları düşürebilirsin en düşüğe

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
cs go başlatma seçenekleri ayarla örenk -high ve ekran kartı işlemci gibi aygıtların denetim masaları olur onları ayarlar laptop ise performans moduna al disk de yer yoksa fazlalıkları temizle virüs vardır kaynakları o kullanıyor olabilir oyunun grafik ayarlarını düşür çözünürlüğü özellikle ! e-spor , yayıncı gibi kişilerin cfg lerini kullan toplama bir bilgisayar ise parçalar birbiri ile uyumlu çalışmıyor birbirini frenliyor olabilir buna darboğaz denir yada temiz usb ile format at !
pc nin tozlarını temizle bakım yaptır termal macun gibi yada kendin yap ! servisi varsa parçalarda sorun olabilir bize biraz daha bilgi ver internetteki booster gibi uygulamalar çok iyi çalışmaz max 5 fps verir win 10 da ayarlarda oyun modunu açabilirsin yada arka planda çalışan uygulama varsa ctrl+shift+esc ile görev yöneticisinden bakarak sorunu anlaya bilirsin oyundan başka sistemi tüketen servis var mı diye !

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bilgisayar yeni virüs yoktur ekran kartı düşük büyük ihtmalle kaldırmıyor oyun ama yinede teşekkür ederim yardımınız için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...