Cs:go Güncellemeden sonra hileyi kullanırsak vac yermiyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Minas Tirith
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Cs go da güncelleme sonrası zaten bu açıkları kapattığı için lole göre çok çok riskli vac banı direk damgalarlar
Post automatically merged:

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Ben 40 dakika vac korumasız türk serverinde oynadım hiç belli etmeden aim bile açmadım 3 gün sonra girdiğimde vac yemişim çok kolay ban atıyor tavsiye etmem csgo hilesini

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ben sbyte hile uzun bir zaman kullndım güncellemelerle beraber aşırıya kaçmadan ama hileyi güncellemedim güncellemelerle yine de sorun çıkma ihtimali var mı overa düşmekten öte vacdan yana detected olma ihtimali ?

Ben 40 dakika vac korumasız türk serverinde oynadım hiç belli etmeden aim bile açmadım 3 gün sonra girdiğimde vac yemişim çok kolay ban atıyor tavsiye etmem csgo hilesini
başka bir yerde oynadınmı çünkü aim falan açmadan cok belli ederek oynamadıysan rapor yesende öyle kısa sürede banlanmazsın vac sistemli yerler hariç çünkü detectred olman hilenin over yada başka şekilde ban yemen senin elinde

Hilenin de güncellenmesini bekle en doğrusu bu
hile nasıl güncelleniyor ya da bildirimi geliyor mu bize sonrasında nerden görebiliriz güncelliğini updatei ?

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
ben sbyte hile uzun bir zaman kullndım güncellemelerle beraber aşırıya kaçmadan ama hileyi güncellemedim güncellemelerle yine de sorun çıkma ihtimali var mı overa düşmekten öte vacdan yana detected olma ihtimali ?

başka bir yerde oynadınmı çünkü aim falan açmadan cok belli ederek oynamadıysan rapor yesende öyle kısa sürede banlanmazsın vac sistemli yerler hariç çünkü detectred olman hilenin over yada başka şekilde ban yemen senin elinde

yeni hesap açtım hileyi denemek için sadece vac korumasız servere girdim 40dk oynadım çıktım 3 gün sonra vac geldi o 40 dkdan sonra hiç girmemiştim hatta 40 dknın 30dksında wallhackıda kapattım şu sekme gösteren crosshairle oynadım demek istediğim steam hile exesini farkediyor o yüzdne ban yiyosun sen nekadar belli etmesende

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanki anlamadım neyi alıntıladın neden ?
başka bir yerde oynadınmı çünkü aim falan açmadan cok belli ederek oynamadıysan rapor yesende öyle kısa sürede banlanmazsın vac sistemli yerler hariç çünkü detectred olman hilenin over yada başka şekilde ban yemen senin elinde / bu yazına cevap yazdım

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yerinde olsam gücellemeyi beklerdim ben öyle yapıyorum öbür türlü ban riski yüksek oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...