6 May 2020 #1 eren19032004 E Üye Katılım 30 Nis 2020 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 30 6 HİZMET YILI Bu hack çalışmıyor ne yapmalıyım fn+insert e basıyorum olmuyor bana yardımcı olucak birisi varmı acaba Moderatörün son düzenlenenleri: 6 May 2020
Bu hack çalışmıyor ne yapmalıyım fn+insert e basıyorum olmuyor bana yardımcı olucak birisi varmı acaba
Çözüm B B Buzzie 6 May 2020 Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
6 May 2020 #2 Buzzie B Cooldoge Süper Üye Katılım 20 Eki 2018 Mesajlar 743 Çözümler 6 Tepki puanı 256 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz 1- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap 2- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)