Onaylı Üye
Agalar bugün Steam'ı açtığımda karşıma Overwatch yazısı geldi. Hiç bir şekilde hile kullanmadım ve haksız yere ban yedim bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olun lütfen.
Aşşağıdaki e posta adresine güzel bir üslup ile (İngilizce olarak) yardım ekibine iletin.Dostum eminim tabikide en son yine sByte kullanmıştım 4 ay önce falan ama ban yemişti hesabım sonrasında dahada kullanmadım format attım bilgisayara dahada hile ile işim olmadı.
Dostum biraz yardımcı olursan çok sevinirim bu sayfadan nereden desteğe ulaşacağım.
Hile kullanmadımTeknik destek ile iletişime geçin, bizim yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır.
tahminimce hile kullandıktan sonra ban yediniz![]()
Bir e spor oyuncusu kadar iyi değilseniz Ower Watch'a düşmezsiniz zaten.Hile kullanmadım![]()
Efsanevi Kartal rütbeye sahibim. Beni izleyenler nova 1 ve daha yüksek rütbeler overwatch sunucularının 32 tick olmasıda büyük etkenBir e spor oyuncusu kadar iyi değilseniz Ower Watch'a düşmezsiniz zaten.![]()
CS:GO desteği ile iletişime geçmeniz gerekiyor.Efsanevi Kartal rütbeye sahibim. Beni izleyenler nova 1 ve daha yüksek rütbeler overwatch sunucularının 32 tick olmasıda büyük etken
Dostum eminim tabikide en son yine sByte kullanmıştım 4 ay önce falan ama ban yemişti hesabım sonrasında dahada kullanmadım format attım bilgisayara dahada hile ile işim olmadı.Hile kullanmadığınıza emin misiniz?
Dostum biraz yardımcı olursan çok sevinirim bu sayfadan nereden desteğe ulaşacağım.
Aşşağıdaki e posta adresine güzel bir üslup ile (İngilizce olarak) yardım ekibine iletin.Dostum eminim tabikide en son yine sByte kullanmıştım 4 ay önce falan ama ban yemişti hesabım sonrasında dahada kullanmadım format attım bilgisayara dahada hile ile işim olmadı.
Dostum çok teşekkür ederim sağol.Aşşağıdaki e posta adresine güzel bir üslup ile (İngilizce olarak) yardım ekibine iletin.
[email protected]