Çözüldü CS:GO Haksız overwatch banlandım nasıl düzeltebilirim? [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Agalar bugün Steam'ı açtığımda karşıma Overwatch yazısı geldi. Hiç bir şekilde hile kullanmadım ve haksız yere ban yedim bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olun lütfen.

Çözüm
Dostum eminim tabikide en son yine sByte kullanmıştım 4 ay önce falan ama ban yemişti hesabım sonrasında dahada kullanmadım format attım bilgisayara dahada hile ile işim olmadı.

Dostum biraz yardımcı olursan çok sevinirim bu sayfadan nereden desteğe ulaşacağım.
Aşşağıdaki e posta adresine güzel bir üslup ile (İngilizce olarak) yardım ekibine iletin.

[email protected]
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Teknik destek ile iletişime geçin, bizim yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır.
tahminimce hile kullandıktan sonra ban yediniz :)

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aynı şekılde bende ban yemısdım iletesıme gecdım ama banı acmadılar sansı dene yınede

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bi şansını dene destekle iletişime geç haksız yere ban yediğini hiç bir şekilde hile kullanmadığını söyle bi ihtimal olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hile kullanmadığınıza emin misiniz?
Dostum eminim tabikide en son yine sByte kullanmıştım 4 ay önce falan ama ban yemişti hesabım sonrasında dahada kullanmadım format attım bilgisayara dahada hile ile işim olmadı.

CS:GO desteği ile iletişime geçmeniz gerekiyor.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Dostum biraz yardımcı olursan çok sevinirim bu sayfadan nereden desteğe ulaşacağım.

Son düzenleme:
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

Aşşağıdaki e posta adresine güzel bir üslup ile (İngilizce olarak) yardım ekibine iletin.

[email protected]

Çözüm
Yolunda Giden Herşeyi Yol Kenarından İzliyoruz
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Teknik Destek Var 7/24 Oraya Eposta Olarak Talebini Gönder.
Yardımcı Olurlar
Saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...