Çözüldü Cs go hile yüklendi sayıfayı kapatabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yazıyor ama bu yazıdan hemen sonra oyun kapanıyor. win defender vs. kapalı hatta pubg lite hilesini kullanabiliyorum ama cs de böyle bir sorun oluşuyor. yardım edebilecek bi arkadaş var mıdır acaba?
Post automatically merged:

1599395604549.png
şimdide böyle bir uyarı veriyor ve oyunu çalıştırdığım zaman çalışmıyor.

Son düzenleme:
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kapatıp yeniden açmayı denedin mi sürekli virüs proglarının da kapalı olduğundan emin ol umarım sorunun çözümünbü bulursun
dün akşam denemeye çalıştım olmadı dedim dur hele bekleyeyim belki yarın düzelir pc yi kapadım sabah tekrar denemeye kalktım ama aynı son çare buraya yazdım. bilgisayarda herhangi bi antivirüs programı yok. ki şayet olsaydı pubg lite hilesini kullanamazdım :) ama yardımcı olacak biri çıkar elbet bekliyorum.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dün akşam denemeye çalıştım olmadı dedim dur hele bekleyeyim belki yarın düzelir pc yi kapadım sabah tekrar denemeye kalktım ama aynı son çare buraya yazdım. bilgisayarda herhangi bi antivirüs programı yok. ki şayet olsaydı pubg lite hilesini kullanamazdım :) ama yardımcı olacak biri çıkar elbet bekliyorum.
yetkililere yazabilirsin birinin yazmasını beklemene gerek yok :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum hiç başıma gelmedi, ancak direk hilenin altına entry girersen arkadaşlar daha çabuk ilgilenecektir bence, şahsen bana öyle oldu. Teşekkürler, iyi forumlar. :bear:

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arada bendede oluyordu kapatıp açtım düzeldi ama bazılarında gördüğüm kadarıyla olmuyor kapatıp açınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...