CS:GO hilesi yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✨Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanatır✨
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba ! Ben hack programını sadece cs:go için kullanıyorum ama 1-2 hafta kullanınca bir sorunla karşılaşıyorum . programı indirdikten 1-2 hafta sonra yaşıyorum sorunu . Sorun programı 1-2 hafta kullandıktan sonra cs:go yu açıyorum hacki yükle diyorum reklam onayını yapıyorum ama sürekli " Onay Başarılı , Bu sayfayı Kapatmayın ve Biraz Beklieyin Lütfen.../n Bu sayfa kapandığında Herşey tamamlanmış olacak.." yazıyor ve yuvarlak sürekli dönüyor ve hileyi aktif edemiyorum. Programı silip tekrar yüklediğimde bu sorun kalkıyor bir süre sonra tekrar oluyor . lütfen yardım edin programı indirip indirip silmekten sıkıldım ...

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
dalga mı geçiyordun ciddi miydin anlamadım ama yaptım suan çalışıyor anlamadım (dalgamı geçiyordun ????)
Ciddyim tabiki onay sistemini yaptıktan sonra yeşil yazı geldikten sonra boş bir sekme aç chrome de ctrl+v yap olur bug var loaderda

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
ve bu arada bende şimdi daha kötü oldu kırmızı bir yazı ile giriş bekleniyor yazıyor ne yapmalıyım?

Üye
7 HİZMET YILI
Onay Başarılı , Bu sayfayı Kapatmayın ve Biraz Beklieyin Lütfen.../n Bu sayfa kapandığında Herşey tamamlanmış olacak.." yazıyor ve yuvarlak sürekli dönüyor boş bir sayfaya ctrl v yapıyom yine olmuyor yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...