dalga mı geçiyordun ciddi miydin anlamadım ama yaptım suan çalışıyor anlamadımBoş sekmeye ctrl+v yap olur
kanka neyi ctrl+v yaptındalga mı geçiyordun ciddi miydin anlamadım ama yaptım suan çalışıyor anlamadım(dalgamı geçiyordun ????)
Ciddyim tabiki onay sistemini yaptıktan sonra yeşil yazı geldikten sonra boş bir sekme aç chrome de ctrl+v yap olur bug var loaderdadalga mı geçiyordun ciddi miydin anlamadım ama yaptım suan çalışıyor anlamadım(dalgamı geçiyordun ????)
eyw kardeşimCiddyim tabiki onay sistemini yaptıktan sonra yeşil yazı geldikten sonra boş bir sekme aç chrome de ctrl+v yap olur bug var loaderda
siteye girişini yap düzelirve bu arada bende şimdi daha kötü oldu kırmızı bir yazı ile giriş bekleniyor yazıyor ne yapmalıyım?
bro banada bi el atsan kırmızı bi yazı ile giriş bekleniyor yazıyor ne yapmalıyımCiddyim tabiki onay sistemini yaptıktan sonra yeşil yazı geldikten sonra boş bir sekme aç chrome de ctrl+v yap olur bug var loaderda
çıkış yaptım tekrar girdim olmadısiteye girişini yap düzelir
Yeni sekmeye gir bu siteye sonra onay sistemini yapçıkış yaptım tekrar girdim olmadı
teşekkürler olduYeni sekmeye gir bu siteye sonra onay sistemini yap
Önemli değilteşekkürler olduhala yapamayanlar varsa geçmişi gelişmiş ayarlardan silin öyle deneyin oluyo
Hangi arama motorunu kullanıyorsan geçmişi enbaştan sil tekrar dene olursa bi beğeni atsiteye giriş bekleniyor diyor giriyorum ama olmuyo indirip sildim 3 defa falan yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?