Çözüldü CS GO Kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
200-160 fps alıyorum kasıyor gibi oluyor hatta 90 bile düşüyor ilk defa yaşadım sabit 160 yaptım sabite bile kasıyor gibi monitor 75 hz 75 fps sabitledim yine kasıyor gibi bügün ilk defa oldu help!
konu yanlış yerde olabilir admın düzeltebilirimi yanlışsa
1640793390170.png

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
öncelikle ekran kartınızı tamamen sistemden kaldırıp yeniden kurmanız için bir tavsiye vereceğim bende bu tip fps dropları yediğim dönemde bunu yapmıştım ve sorunum kökten çözülmüştü denemenizde fayda var driver display uninstaller programını indirin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

programın kurulumunu yapın açın bir kerelik ama hiç bir şey yapmayın zaten sizi uyaracak güvenli moda geçin diye sonrasında sistemi güvenli moda almanız gerekiyor bunun için;
başlat menüsüne tıklayın ve shift tuşuna basılı tuturak bilgisayarı yeniden başlatın
ekran kapanınca shift tuşunu bırakabilirsiniz
çıkan ekranda sorun gidermeye tıklayın
buradan gelişmiş seçenekler
ve başlangıç ayarlarına tıklayın
sonra güvenlik mod seçeneği için 4. sıradaki güvenlik moda geçmeniz gerekiyor bu yüzden klavyeden 4 e basın sonra pc güvenlik modda açılacak indirmiş olduğun program ile sistemden ekran kartını kaldırıp yeniden kurabilirsin nvidia için geforce experience indirin amd için ise amd software indirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...