Süper Üye
hocam her hilede ban riski vardır bide csgo da maçlar izleniyor daha da sıkıntıCS:GO da legit bir şekilde wallhack kullanmayı düşünüyorum ama malum seçkin çok pahalı ban yeme riskim var mı acaba ?
hocam her hilede ban riski vardır bide csgo da maçlar izleniyor daha da sıkıntıCS:GO da legit bir şekilde wallhack kullanmayı düşünüyorum ama malum seçkin çok pahalı ban yeme riskim var mı acaba ?
zor hocam rapor yerseniz insanlar kontrol eder legit oynarsanız banlatmazlar tabi duvar arkası bakmayıp çok vurmamak lazımCS:GO da legit bir şekilde wallhack kullanmayı düşünüyorum ama malum seçkin çok pahalı ban yeme riskim var mı acaba ?
her zaman risk vardırCS:GO da legit bir şekilde wallhack kullanmayı düşünüyorum ama malum seçkin çok pahalı ban yeme riskim var mı acaba ?
kaç günde ban yediBenim arkadaş legit oynayıp ban yedi ama sanırım overwatchda yakalanmış.
kaç günde yakalandıBenim arkadaş legit oynayıp ban yedi ama sanırım overwatchda yakalanmış.
overwatc nedir ?iyi bir hile kullanırsan owerwatch ' a yakalanmazsan yemezsin bence
her zaman var ban riskiCS:GO da legit bir şekilde wallhack kullanmayı düşünüyorum ama malum seçkin çok pahalı ban yeme riskim var mı acaba ?