Michael Corleone
Seçkin Üye
öncelikle iyi akşamlar beyler sBytecsgo isimli hileyi kullanıyorum ve karşıma mevlana geliyor bu hilede mevlana ayarı var mıdır yoksa mevlana hack olan hile söyler misiniz?
kanka herif döne döne hs atıyormevlana derken dostum Spin Botting den mi bahsediyorsun ?
Dostum evet spin bot onlar free bulamazsın zannetmiyorum. icraat gerektirir o işler.kanka herif döne döne hs atıyor
Kanka parayla hile alıp parayla insanları bostluyorlar iyi para var bu işteabı bunlar ban yemıyormu da hile satın alıyorlar
hıımm anlıyorum aynı şeyi ben lolde yapıyordum premi boostluyordum ban yedim xdKanka parayla hile alıp parayla insanları bostluyorlar iyi para var bu işte
Adamlar zaten 3-4 günde bostluyorlar peşin paralarını alıp kayboluyorlar ortalıktan hesap ban yesede muhattap olacağın birileri yok yani ve hala bostlatmaya çalışan insanlar varhıımm anlıyorum aynı şeyi ben lolde yapıyordum premi boostluyordum ban yedim xd
seçkin hesapta oluyor demı bu işler boost lama flnAdamlar zaten 3-4 günde bostluyorlar peşin paralarını alıp kayboluyorlar ortalıktan hesap ban yesede muhattap olacağın birileri yok yani ve hala bostlatmaya çalışan insanlar var![]()
Arada sırada kampanyalar oluyor 7-8 liraya falan düşüyor 1 aylıklarıParalı O Mevlana Hileler
Tabi ki seçkin hesapta oluyor hocam normal hesapta imkansız zatenseçkin hesapta oluyor demı bu işler boost lama fln
Kesinlikle öneriyorum csrk yı reklam yapmıyorum yanlış anlaşılmasınönerirseniz bunu mu önerirsiniz