Uzman Üye
Siteye bakıyorumda mesela 500 bot diyor. 500 ayrı hesap açıp tek tek atacağını sanmıyorum. İlla ki bir yolu vardır.b
boosterlar farklı hesaplardan övgü atıyo bir botu yok diğe biliyorum eskiden yapılıyordu hep onun sayesinde övgü aldım fakat artık kalktı eski botlar kapandı
Arkadaşın dediği gibi kendi havuz sistemleri var tonlarca hesap üzerinden atıyorlar, kendin hesap açıp uğraşma steam için hesap oluşturma botu vardı tutorial videosu vardı bulabilirsen ekleyeceğim buraya.0.2 dolar gibi ücretlere steam accountları satıyolar.Bunlardan alıp önce bir havuz oluştur veya kendin el ile oluşturabilirsin daha sonraBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu linkten CSGO Commend Bot master indir .github'un alt kısmında nasıl kurulum yapılacağı ve nasıl update yapacağın yazıyo .Güle güle kullan
bence kendi elleriyle yapıyorlar işleri güçleri sanal ne bekliyorsunCs go da övgü botu nasıl yapabilirim. Eskiden bir programla bot hesapları ekleyip yapabiliyordum fakat şuan işe yaramıyor. Gamesatış ta falan övgü boost atanlar var onlar nasıl yapıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?