Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kardeşler çok önce'den cs go oynuyordum prime olmadan aşırı hile olduğunu fark ettim saldım oyunu sildim yani bugün prime aldım indiriyorum şimdi cs goyu size sormak istediğim bu prime dalgası nedir daha az hile var diyorlar öyle mi?
şöyle diyim prime alsan bile prime seviyeni yükseltmen lazım yoksa yine hile geliyor ama yine de oldukça azalıyor ama prime hesap olmadan oyuna girilmez bile sürekli mevlana geliyor bu arada sana tavsiyem paralı hile alıcaksan sakın ezglobal yazılım alma yok vac korumamız var yok overwatch korumamız (hoş onu nasıl sağlıyorlar) kısacası sakın alma 3 gün sonra ban yedim paran boşuna gidiyor
Prime hesap olunca prime üyelerle eşleşirsiniz. Free sürüme göre daha az hile gelir. Gene hile denk gelecektir ama free sürümünden daha az gelecektir. İyi forumlar
malesef o oyunda hile olduğu sürece prime yada başka bir kümeye girmen hile sorununu çözmeyecektir. hilesi bile becerinin ötesine geçemeyecek oyunlar oyna
prime seçkin hesap oluyo sanırım eğer seçkin hesabın olursa seçkin hesaplı oyuncularla eşleşirsin yani buda hile ile karşılaşma oranını biraz da olsa indirir
eger adam primda hile açarsa o onun saflığı mevlana gibi rage hack açmazlar nede olsa 80 küsür lira legit oynayan vardır yok değildir ama hile büyük ölçüde azalır