CS GO rekabetçi maç bulmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka bendede bulmuyor 10 dk da anca

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
maksimum pingini yükselt ayarlardan sunucu değişmiş olursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hile çok oyuncu az kimse oynamak istemiyor artık geçen bi giriyim deniyim dedim mevlana dolu heryer seçkin hesap bide

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
internetini sıfırla yada cs yi reinstall et uninstaller uyg ile

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
mm_dedicated_search_maxping değerin çok düşük olduğu için bulmuyor olabilir. 100-150 civarı yaparsan belki bulur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
CS:GO'da Dust 2 rekabetçi maçı aramak 30 dakika kadar sürebilir, ancak yeni hesap açarak da denediyseniz ve yine aynı sorunla karşılaşıyorsanız, farklı bir bölgeden sunuculara bağlanmayı veya oyun dosyalarını doğrulamayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, oyuncu sayısının düşük olduğu saatlerde veya bölgelerde rekabetçi maç aramaktan kaçınmanızı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tek sebebi güven faktörünün kırmızı olması

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
CSGO oyuncuları detox yapıyor galiba cs2 hazırlık için .d

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oyunu bırakmıslardır valorant gir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Güven faktörün düşmüştür kırmızı faktöre eğer hile kullandıysan ya da 3. parti yazılım varsa bilgisayarında

Azərbaycan
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Gündüz vaxtları mac bulmak zor gece denersen hızlı bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ping sorunu olabilir modemi restle geçer muhtemlen

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Oyunda oyuncu kalmadı diyen arkadaşları.. Neyse. 2 hafta önce anlık oyuncu rekorunu kıran bir oyun için oyuncu kalmadı diyen kafaya birşey demeyeceğim. Muhtemelen güven faktörün düşük ben solo veya team farketmez sürekli oynuyorum en fazla 2-3 dakikada oyun buluyor. Güven faktörünü düzeltmeyi dene.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
güven faktörün düşük olduğu için öyle yapıyor bendede olmuştu yeni hesap aldım 2 maç sonra onun da güven faktörü düştü hile açmamama rağmen pc sıfırladım yeni açtığım hesapta düşmedi güven faktörü eğer cs oynamayı seviyorsan pc ni sıfırla yeni hesap aç

Üye
3 HİZMET YILI
trust factor'ün düşmüştür kanka hesap ban yiyici satabiliyorsan sat

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar cs go da dust 2 rekabetçi maç arıyorum 30 dakika oldu bir türlü bulmuyor. Yeni hesap açıp denedim yine aynı sorun bir çözümü varmı acaba ?
Güzel kardeşim ben sana sebebini söyliyim.
Hile açtıysan ve açtığın hile VAC sistemine takıldıysa, yani oyunu oynarken arka planda cs go ile bağlantılı farklı bir hile programının calıstığını ya da şüpheli olduğunu cs go anlarsa güven faktörün düşüyor. ve güven faktörü düşük olan kişilerle eşleştiriyor.
bir maç bulması yaklaşık 30 dakika hatta 45 dakıkayı buluyor.
5*6 ay boyunca hiç hile kullanmazsan ve steamguardın falan doğrularsan ve sürekli her mac övgü alabilirsen düzelme ihtimali var.
hile kullanmamış da olabilirsin ama üst üste report yediysen yine güven fakötrün düşüyor ve aynı çileyi çekiyorsun.
sana önerim ya hile kullanacaksan-ki eskiden kullanmıs biri olarak pek tavsiye etmiyorum cunku herkes bilir ki sonu belli :D
3 yıl ban yemesen ne yazar 4. yıl yersin daha cok uzulursun :D
hiç hile kullanmadan oynarsan böyle bir sorun yaşamazsn.
şimdi millete kendine övgü at diye yalvarsan da türk milletini bliyorsun ibnelik olsun diye övgü yerine report atarlar* ki bu da başıma geldi. hileyi bıraktığım halde reportlanmaya devam ettim övgü istedim diye. :D o çar daha düzelmez. yeni biir steam hesabından yeni bir cs go al. gidip internet sitelerinden de satın alma hesap falan. cunku onların gecmısınde de hile varsa ayn sekilde guven faktörü düşer elinde patlar.

YA DA
varsa çok sağlam asla ve asla guven fakötrü düşmeyecek LEGİT bir hile.. ille de hile ile oynayacaksan oyle bir şey bul ve öyle oyna :D
saygılar sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...