cs go rütbe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Öncelikle selamlar öncedeni cs de rütbe değiştirme olayı vardı rütbeni değiştirebiliyodun şuanda öyle bi hileden haberi olan varmı yada memoryhackers'ta çıkma olanağı varmı ?sisteme etki etmiyodu sadece göstermelik yapıyoduk bunu bu arada.

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
öyle bir hile vardı xcsgo da rütbeni ve seviyeni istediğin gibi değiştirebiliyordun ve istediğin sillahın skinin envanterine alabiliyordun fakat hiçbiri gerçek değil yani başka birisi senin rütbeni yine sılver olarak görücek ve envanterini sadece kasalardan ibaret görücek yani sadece sen görebiliyorsun ve bu xcsgoda istediğin skinle rekabetçi atabiliyordun yine sadece sen görüyordun bu hile vardı ama detec. olduktan sonra kalktı sanırım iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
öyle bir hile vardı xcsgo da rütbeni ve seviyeni istediğin gibi değiştirebiliyordun ve istediğin sillahın skinin envanterine alabiliyordun fakat hiçbiri gerçek değil yani başka birisi senin rütbeni yine sılver olarak görücek ve envanterini sadece kasalardan ibaret görücek yani sadece sen görebiliyorsun ve bu xcsgoda istediğin skinle rekabetçi atabiliyordun yine sadece sen görüyordun bu hile vardı ama detec. olduktan sonra kalktı sanırım iyi forumlar.
ismini hatırlamasamda aynen dediğin gibi bişeydi kullandığım büyük ihtimal aynı şeyden bahsediyorum bu açıklaman için teşekkür ederim.

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Profile changer hilesi onceki hile de vardi ama crash veriyordu.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yok Kardeşim Öyle bişey eğer olursada göstermelik olur

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Olursa her zamanki gibi fake olur.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Daha önce bitane paralı hile vardı bende orda görmüştüm kullanmıştım hatta ama benim kullandığım sadece sende görünüyor. Benim arkadaş görmüş adam lobide istediği rankı alıyormuş felan.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Daha önce bitane paralı hile vardı bende orda görmüştüm kullanmıştım hatta ama benim kullandığım sadece sende görünüyor. Benim arkadaş görmüş adam lobide istediği rankı alıyormuş felan.
bende zamanında görmüştüm onu ama bana o kadarda gerekmiyo :)

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Burdaki arkadaşlar çok bildiği için yok demiş :) ama var Aimstrake de var ve lvl + rütbe + övgü puanı filan değiştirebiliyorsun kardeşim herkesde görüyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Burdaki arkadaşlar çok bildiği için yok demiş :) ama var Aimstrake de var ve lvl + rütbe + övgü puanı filan değiştirebiliyorsun kardeşim herkesde görüyor
kardo daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin ya bu arada geç gördüm kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...