Öncelikle selamlar öncedeni cs de rütbe değiştirme olayı vardı rütbeni değiştirebiliyodun şuanda öyle bi hileden haberi olan varmı yada memoryhackers'ta çıkma olanağı varmı ?sisteme etki etmiyodu sadece göstermelik yapıyoduk bunu bu arada.
teşşekkürlerşu an öyle bi hile yok piyasada
teşekkürlerÖyle bi hile yok ya.
ismini hatırlamasamda aynen dediğin gibi bişeydi kullandığım büyük ihtimal aynı şeyden bahsediyorum bu açıklaman için teşekkür ederim.öyle bir hile vardı xcsgo da rütbeni ve seviyeni istediğin gibi değiştirebiliyordun ve istediğin sillahın skinin envanterine alabiliyordun fakat hiçbiri gerçek değil yani başka birisi senin rütbeni yine sılver olarak görücek ve envanterini sadece kasalardan ibaret görücek yani sadece sen görebiliyorsun ve bu xcsgoda istediğin skinle rekabetçi atabiliyordun yine sadece sen görüyordun bu hile vardı ama detec. olduktan sonra kalktı sanırım iyi forumlar.
peki şuanda bildiğin varmı kardeşimProfile changer hilesi onceki hile de vardi ama crash veriyordu.
zaten göstermelik arıyorumYok Kardeşim Öyle bişey eğer olursada göstermelik olur
önceden vardı işteöyle birşey olacağını sanmıyorum
zaten fake olarak arıyorum bir kaç kişiye yedirmek amaçlıOlursa her zamanki gibi fake olur.
bende zamanında görmüştüm onu ama bana o kadarda gerekmiyoDaha önce bitane paralı hile vardı bende orda görmüştüm kullanmıştım hatta ama benim kullandığım sadece sende görünüyor. Benim arkadaş görmüş adam lobide istediği rankı alıyormuş felan.
kardo daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin ya bu arada geç gördüm kusura bakmaBurdaki arkadaşlar çok bildiği için yok demişama var Aimstrake de var ve lvl + rütbe + övgü puanı filan değiştirebiliyorsun kardeşim herkesde görüyor