cs go seçkin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
arkadaslar cs go da yenı hesap açıp ilk maç hile gelince afk kaldım ikinci maça girmeden seçkin hesap alıp girdiğimizdeyse benım güven puanım arkadaslarınkinden düşük gözüktü ve onlar günde2 3 maç atabılırlerken ben 1 maç atabılıyorum bunun sebebı afk kalmam mı ? güven puanını övgü alarak yukseltebilirsin dediler övgü botu sitede var mı veya herhangı güvenilir bir yerden alabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
afk kaldığından dolayı olmuş övgüyü rica da edebilirsin botu varmı bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Afk kalmanla alakalı olduğunu sanmıyorum.Csde eğer yeni hesap açınca belli süre geçirmeden seçkin alırsan güven faktörün hile olabileceğini düşünüp düşürüyor.Yani aslında yapman gereken açtığın hesapta belli süre oyun oynaman ve sonrasında seçkin almaktı.Olay bu.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Afk kalmanla alakalı olduğunu sanmıyorum.Csde eğer yeni hesap açınca belli süre geçirmeden seçkin alırsan güven faktörün hile olabileceğini düşünüp düşürüyor.Yani aslında yapman gereken açtığın hesapta belli süre oyun oynaman ve sonrasında seçkin almaktı.Olay bu.
peki oynadıkça düzelir mi yoksa bana 77 tl girdi mi :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben de bu ceza var, yeni bir hesap açmanın faydası yok, ceza da alıyor

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Afk kaldıgın için olabilir bende de oldu kardeşim ama bilmiyorum belki başka sebeptendir

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
CSGO da ilk 10 maç yani rank alana kadar günde 2 maç kazanma hakkınız var güvenlik faktörünü yükseltmek için steamdekü ücretsiz oyunları kütüphanenize keleyebilirsinz oyunu arkada afk bırakıp steamde csgo saati kasabilirsiniz topluluk sunucularından övgü kasabilirsinz en önemliside report yememeye çalışarak oyunda güvenlik fakötürünüzü artırabilirsiniz iyi forumlar çok kafya atakmanıza gerek yok 77tlyi zamanla düzelir günvelik faktörünüz keyfinize bakın

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
övgüleri insanlar bazı sitelerde satıyor zamanında 1000 övgü satın aldım ama insanlar bunun fake olduğunu anlıyolar en iyisi 77tl iade iste yan hesabına hediye et

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
en kolay yöntem sil yükle yap ama program files felan sil

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
cs go'da hile kaynıyor kardeşim oynanamanı tavsiye ederim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...