Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuda çok büyük bir yanlış algı var, CS:GO'yu 2014'den beri oynuyorum ve bir çok hile deneyen biri olarak söylüyorum. Skin Changer faktörünüzü asla düşürmeyecektir. Bunun nedeni ise VAC bunu algılayamaması. Onun dışında ise, faktörünüzü etkileyen çeşit Env Changer olarak bilinmektedir. Bunun sebebi ise oyuna direkt olarak karışan bir mekanizma sağlaması Env Changer'ın. Oyunun kodlarını Pazar bölgesinden de değiştireceği için Valve Steam arayüzü üzerinden bunu tam olarak algılamasa da algılayıp sizin faktörünüzü düşürüyor.
Kullandığın changere göre değişir. Legit hile olarak iniuria ve midnight hilesi var ve içlerinde skin changer özelliği de var. Hile açıp kırmızı güven faktörü almayan 1 yıldır kullanan arkadaşlarım var ama sadece beleş changer kullanıp kırmızı güven faktörü olan arkadaşım da var. (Banlandılar)
Dostum skin changer gibi şeyler kesinlikle etkiler
etkilemiyo diyen kimse denememiştir. Ben deneyen birisi olarak söylüyorum chams skinchanger gibi özellikler güven faktörü her türlü düşürür