CS:GO skin changer güven faktörü etkiler mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Güven faktörünü düşürmekte , maçların daha keyifli olsun diyorsan açmamanı öneririm malum düşük güven puanı sıkıntı

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
i don't recommend using only csgo changer bcs the game still detect it and lower ur trust so u will match with other cheaters

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bu konuda çok büyük bir yanlış algı var, CS:GO'yu 2014'den beri oynuyorum ve bir çok hile deneyen biri olarak söylüyorum. Skin Changer faktörünüzü asla düşürmeyecektir. Bunun nedeni ise VAC bunu algılayamaması. Onun dışında ise, faktörünüzü etkileyen çeşit Env Changer olarak bilinmektedir. Bunun sebebi ise oyuna direkt olarak karışan bir mekanizma sağlaması Env Changer'ın. Oyunun kodlarını Pazar bölgesinden de değiştireceği için Valve Steam arayüzü üzerinden bunu tam olarak algılamasa da algılayıp sizin faktörünüzü düşürüyor.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kullandığın changere göre değişir. Legit hile olarak iniuria ve midnight hilesi var ve içlerinde skin changer özelliği de var. Hile açıp kırmızı güven faktörü almayan 1 yıldır kullanan arkadaşlarım var ama sadece beleş changer kullanıp kırmızı güven faktörü olan arkadaşım da var. (Banlandılar)

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
hileden hileye değişir ama büyük ihtimalle etkiler

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Dostum skin changer gibi şeyler kesinlikle etkiler
etkilemiyo diyen kimse denememiştir. Ben deneyen birisi olarak söylüyorum chams skinchanger gibi özellikler güven faktörü her türlü düşürür

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence etkilemez cünkü 3. derece yazılım değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...