Cs:go tbe cheat [xmaze]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Merhaba ben bu hileyi kullanmak istedğimde aktif ettim ancak oyunda herhangi bi kısma sol tık yaptığımda beni tekrardan masaüstüne atıyor.
bunun çözümünü bileniziz varmı veya windows sürümündenmi kaynaklanıyor bazen sadece wh kullanmak istemiyorum :D

MH
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bendede masaüstüne atıyordu hileyi ayarladıktan sonra num lock'u kapatıp 0'a basın hile kaybolcak oyuna öyle girin.

MH
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bendede öyle oluyorduoyuna girin memoryUI'dan tbe cheat'ı seçin sonra hileyi ayarlayın oyuna tıkladamadan önce num lock'U kapatıp 0'a basın oyuna öyle girin o zaman masaüstüne atmaz.

000

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ben anlamadım beni tekrar masa üstüne atıyo detaylı anlatırmısın lütfen

MH
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben anlamadım beni tekrar masa üstüne atıyo detaylı anlatırmısın lütfen
bak oyuna gir ayarlardan pencereli veya tam ekran pencereli yap sonra memoryhackers'dan tbe cheat'ı seç cmd ekranı gelcek gitcek menü gelcek ayarlarını yap num lock'u kapat ve sıfır'a bas menü gidicek oyuna geç ekrana tıkla sorun olmadığını göreceksin.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kardesım bu Hıleyı bole anlatıyım bak simdi bu hilenin acma kapama tusu var insert ama bu hilenin bir iyi tarafi varki aimbot ve triggerbot efsane otesi wh ise sadece radar gozuken adamlari gosteriyo sadece hile bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...