Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
eline saglık bunu istiyodum vac banlı hesabımda var onlarda canım sıkılırsa acarım artık

Üye
9 HİZMET YILI
Hileyi yeni paylaştım lan ne ara kullandında vac yedin, karıştırıyosun koçum dikkat et ben seni karıştırmıyım lşsdkmlskşdmh

Sorunun sebebini biliyorum bu konuda bana ufak bi yardımcı olmak için yarın akşam discorda gelebilirmisin, ufak bi test yapıp ona göre bikaç bişeyi değiştirip bu sorunu ortadan kaldırıcam.

Discord kullanıcı adım : 'XMaze^^#0219

Ekli dosyayı görüntüle 9320
dostum benimde hilede bir sıkıntı var açılmıyor 1.si açılıyor ama 2. hile açılmıyor sizin hileye tıkladığımda veriler alınıyor diyor sonra ekran kapanıyor cs giriyorum inserte bastığımda açılmıyor bu arada oyun tamekran pencereli modda

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hileyi ilk kez açtığımda oldu sonrasında denediğimde açamıyorum nolurrrrr yardım

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ellerine sağlık güzel hile olmuş :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
gençler hile inserte basıp açılmıyosa steam kütüphanesinden ->csgo -> sağ tık ->özellikler -> başlatma seçeneklerine -panorama yazın bende oldu

Son düzenleme:
Üye
9 HİZMET YILI
ya arkadaşlar load diyorum veriler alınıyor diyor kapanıyor yardım lütfen diğer hilede böyle oluyordu

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Üye
9 HİZMET YILI
acaba neden böyle oluyor ben mesela oyunu güncellemedim o yeni gelen sürümünü ondan olabilirmi

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
BARİ BUNA CEVAP VERİN LOADER SORUNLU MU BU YÜZDENMİ ARADA SIRADA HACK AÇILMABİLİYO şimdi siz doya doya hacki kullanıyosunuzdur ama bizde hata veriyor nolur yardım edin

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
BARİ BUNA CEVAP VERİN LOADER SORUNLU MU BU YÜZDENMİ ARADA SIRADA HACK AÇILMABİLİYO şimdi siz doya doya hacki kullanıyosunuzdur ama bizde hata veriyor nolur yardım edin
inserte basıp açılmıyosa steam kütüphanesinden ->csgo -> sağ tık ->özellikler -> çalıştırma seçeneklerine -panorama yaz

say hello to my little friend
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hile ayarlarınıda önerilen legit şekilde verirseniz süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...