Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bir de shellcode inject edip bactrack charms ve normal charms yapalım hatta antiaim yapıp LBY indicator ve fake angel charms da yapalım isterseniz hatta bir de slient aim ekledik mi tadından yenmez. Arkadaşlar iyi misiniz? External yazma amacımız sizi bandan uzak tutup vacdan uzak güvenli bir oyun oynamanız. Siz de gelip vac yedirtecek her şeyi istiyorsunuz oyuj içi menü falan. Biz bilmiyor muyuz? Biliyoruz. Visualleri gördünüz eski indigo paste gibi bir şey zannettiniz galiba? Hayır tamamen overlay oyundan uzak ve sadece readingi var. Şimdi sizlere iyi oyunlar(!).

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum oyun açıkken load diyorum. Veri alıyor, siyah bir pencere gelip gidiyor. Devamında hiçbirşey yok. Inserte basınca birşey olmuyor. NErede hata yapıyoruz?

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yaparken yan yanaydık scope özelliği için de her şey hazır eklenir yakında.
4 gozle beklıyorum :) Suan sByte kullanıyorum fakat trigger ozellıgı o sekılde duzenlendıgı zaman bunu kullanırım daha kullanııslı oluyor cunku elinize sağlık :)

Üye
8 HİZMET YILI
:>

Öyle olduktan sonra menü gelmesi lazım. İnsert'e basıp gizle sonrasında ise oyuna dön ve sol üstte oyuna döndükten sonra FPS 'in gözüktüğüne emin ol.

NOT: Arkadaşlar Oyun Pencereli & Tam Ekran Pencereli Modlarından birinde açılmalıdır.
PANORAMA OLMASI LZMI

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Benim pc zaten kötü topluluk girdigimde falan 1 raunt geç kalıyorum yüklenme süresi yüzünden. panorama yaptıgımda baya zorlanıyor ve böyle bir hata veriyor. Hile açılıyor ama maça girmeye çalıştıgımda baya zorlanıyor.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    50.7 KB · Görüntüleme: 50
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ALLAH RIZASI İÇİN KULUNUZ KÖPEĞİNİZ OLAM ŞU HİLEYİ DÜZELTİN YALVARIYORUM konu açıyom cevap yok buraya yazıyom cevap yok açılan konulara yazıyom cevap yok ya aq niye takmıyorsunuz

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Benim pc zaten kötü topluluk girdigimde falan 1 raunt geç kalıyorum yüklenme süresi yüzünden. panorama yaptıgımda baya zorlanıyor ve böyle bir hata veriyor. Hile açılıyor ama maça girmeye çalıştıgımda baya zorlanıyor.
Hileyi nasıl açtın adım adım anlatırmısın ben nerde hata yapıyorum

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi nasıl açtın adım adım anlatırmısın ben nerde hata yapıyorum
steam kütüphanesinden > cs go özellikler > çalıştırma seçeneklerine > -panorama yaz. Hileyi açma aşamasını bende biraz sallapati yapıyorum tam çözemedim. Hileyi load diyorum hemen cs go yuda çalıştırıyorum ya Allah random Kralı diyince açılıyor :D

Üye
9 HİZMET YILI
güzel çalışma olmuş şarkı adı nedir acaba teşekkürler iyi başarılar

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş Acil Cevap Verirsen Sevinirim Arkadaşımla Kendi Aramızda Açtığımız 1v1 haritada oynasam arkadaşla var ban yer miyim bide bi sorum daha var yoldaş da belli etmezsem ban yer miyin

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Kardeş Acil Cevap Verirsen Sevinirim Arkadaşımla Kendi Aramızda Açtığımız 1v1 haritada oynasam arkadaşla var ban yer miyim bide bi sorum daha var yoldaş da belli etmezsem ban yer miyin

belli etmediğin sürece rek yada yoldaşta sıkıntı yok, 1v1 de de ban yemezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...