CS:GO Vac ban nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Counter Strike Global Offensive VAC Ban Nedir?

Öncelikle hepiniz Counter Strike Global Offensive kategorisinde açmış olduğum konuya hoş geldiniz. Bu konuda VAC Ban nedir, neler yaparsanız VAC Ban yersiniz, VAC Ban açılır mı tarzındaki soruların cevpları hakkında bilgiler vereceğim. Yani kısaca özetlemek gerekirse Counter Strike Global Offensive VAC Ban ile ilgili detayları paylaşacağım. Daha fazla uzatmadan konuya geçelim.

VAC Nedir?
Öncelikle VAC Ban nedir onu bir açalım. VAC Valve'nin 2002'de çıkardığı ve bazı oyunlarda aktif olan bir hile yazılımıdır. Açılımı Valve Anti Cheat'dir. Peki VAC sistemi nasıl çalışır? Bu sistem oyunu çalıştırdığınız zaman sizin bilgisayarınızı denetler. Oyunun orjinal dosyalarını sizin oyun dosyalarınızla karşılaştırır. Eğer farklı bir dosya bulursa VAC ban yersiniz. Ayrıca oyun çalışırken başka programlar da açıksa onlar da denetlenir. Eğer hile niteliği taşıyorsa o programı kullanan kişiler de VAC ban yer.

VAC Ban Yersek Ne Olur Peki?
İlk olarak VAC korumalı hiçbir sunucuya giremezsiniz. Oyunda hiçbir türlü silah düşüşü yaşanmaz. Envanteriniz kilitlenir. Kısacası oyundan uzaklaştırılırsınız.

VAC Sınırsız Mı?
Evet VAC Ban sınırsızdır. Bu 2015'de gelen bir güncellemeyle karalaştırılmıştır.

Peki VAC Ban Yediğinizi Nasıl Anlarsınız?
VAC Ban yediğinizi oyunda bekleme süresi yerinde çıkan yazıyla öğrenebilir, ya da VAC yediğinizde steam profilinizde yazı çıkar, steam profilinizi kontrol ederek de öğrenebilirsiniz.

Konumuz bu kadardı. Counter Strike: Global Offensive VAC Banı hakkında aklıma gelen bütün her şeyi anlattığımı düşünüyorum. Eğer unuttuğum şeyler varsa yorum atarak hatırlatabilirsiniz. Konu hakkındaki yorumunuzu da belirtmeyi unutmayın. İyi forumlar dilerim ^^

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Eyvallah yararlı da sen daha bir saat önce vac ban yemedin mi asdjhjsadhuoasduh

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Eyvallah yararlı da sen daha bir saat önce vac ban yemedin mi asdjhjsadhuoasduh
ayn vac ban yedim
ama umrumda deil 30 lıra oyun alıcam acıcam wall ı gta v paramı cs go ya verecem en iyi hileyı satın alcam ban yemıycem içinden gececem o oyunun

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
HookTronic Kullan Rahatına bak derim ben :)

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
2 sene de 5 hesap vac yedi :D Cs de hileye tövbe ettim.Eninde sonunda yiyorsunuz boşuna çabalamayın.

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Paralı Hile Alıcaksan İlla Bi Yerde Ban Yiceksin Yine Paran Boşuna gidecek.

Good Bye Liverpool
Süper Üye
8 HİZMET YILI
O zaman Kendiniz kodlayın hiç bi yerde paylaşmayın güncel olsun yama geldiğinde yenisi yap oradan burdan alırsan yersin banı

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
vac her türlü atıyor ya 1 kerelik cahilliğimize 4 senelik steam hesabımda vac yedim kötü ya içinde tonlada oyun vardı artık yeni hesaptayım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...