CS:GO'da Steam ID'ye göre lisanslı hile kodlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar kodladığım hileyi steamID ye göre lisansladım sizce pc'ye lisanslama gibi bir alternatif olur mu ? yorumlarınızı bekliyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
güzel bir sistem fakat kullanıcı ban yiyebilir ve başka hesap kullanmak isteyebilir, bunun içinde bir web sitesi kurulup kullanıcının 2 ayda bir steam id değiştirme özelliği verilmesi lazım

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
güzel bir sistem fakat kullanıcı ban yiyebilir ve başka hesap kullanmak isteyebilir, bunun içinde bir web sitesi kurulup kullanıcının 2 ayda bir steam id değiştirme özelliği verilmesi lazım
onlar hallolur zaten sadece bu sistemin de bir alternatif olabileciğini düşündüm yoksa steam ıd değiştirme özelliği sorun değil

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Peki exe ilk halindeyken yani hiç etkinleştirilmediğinde hile kopyalanıp çoğaltılırsa?
O zaman ne oluyor? Merak ettim.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bana kalırsa alternatif olamaz, Arkadaşına verir hileyi onun id sini girer kendisi kullanır onun id sini girer ve sürekli hileyi yeniden indirmek gerekir. Ha değiştirme özelliği eklemezsen kişi vac yer yeni hesabında kullanılamaz. Çıkmaz sokak anack kendi priv hilen için onu da yapmazsın gerek yok aq

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bana kalırsa alternatif olamaz, Arkadaşına verir hileyi onun id sini girer kendisi kullanır onun id sini girer ve sürekli hileyi yeniden indirmek gerekir. Ha değiştirme özelliği eklemezsen kişi vac yer yeni hesabında kullanılamaz. Çıkmaz sokak anack kendi priv hilen için onu da yapmazsın gerek yok aq
Dostum o sistem öyle olmayacak tabi hile oyuna bağlandığı zaman sürekli olarak veri tabanına bağlanıp steam id geçerli mi değilmi diye kontrol edecek ve steam id yi hile oyundan çekiyor eğer adresten steam id yi değiştirirsen bile csgo hata veriyor lisans satın alın diye oyunlara giremiyorsun yani sonuç olarak basit bir sistem değil

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Dostum o sistem öyle olmayacak tabi hile oyuna bağlandığı zaman sürekli olarak veri tabanına bağlanıp steam id geçerli mi değilmi diye kontrol edecek ve steam id yi hile oyundan çekiyor eğer adresten steam id yi değiştirirsen bile csgo hata veriyor lisans satın alın diye oyunlara giremiyorsun yani sonuç olarak basit bir sistem değil
basit bir php işlemi ile onu kontrol ettirirsin ama olay o değil steamid li sistem saçma genel oalrak ondan bahsediyorum useless.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...