onlar hallolur zaten sadece bu sistemin de bir alternatif olabileciğini düşündüm yoksa steam ıd değiştirme özelliği sorun değilgüzel bir sistem fakat kullanıcı ban yiyebilir ve başka hesap kullanmak isteyebilir, bunun içinde bir web sitesi kurulup kullanıcının 2 ayda bir steam id değiştirme özelliği verilmesi lazım
SteamID exenin içine gömülü.Peki exe ilk halindeyken yani hiç etkinleştirilmediğinde hile kopyalanıp çoğaltılırsa?
O zaman ne oluyor? Merak ettim.
Riskinden bahseder misin ? görmemiş olduğum bir detay olabilir .Biraz riskli bir sistem gibi ama güzel bence pc içinde lisanslama olur.
Dostum o sistem öyle olmayacak tabi hile oyuna bağlandığı zaman sürekli olarak veri tabanına bağlanıp steam id geçerli mi değilmi diye kontrol edecek ve steam id yi hile oyundan çekiyor eğer adresten steam id yi değiştirirsen bile csgo hata veriyor lisans satın alın diye oyunlara giremiyorsun yani sonuç olarak basit bir sistem değilBana kalırsa alternatif olamaz, Arkadaşına verir hileyi onun id sini girer kendisi kullanır onun id sini girer ve sürekli hileyi yeniden indirmek gerekir. Ha değiştirme özelliği eklemezsen kişi vac yer yeni hesabında kullanılamaz. Çıkmaz sokak anack kendi priv hilen için onu da yapmazsın gerek yok aq
basit bir php işlemi ile onu kontrol ettirirsin ama olay o değil steamid li sistem saçma genel oalrak ondan bahsediyorum useless.Dostum o sistem öyle olmayacak tabi hile oyuna bağlandığı zaman sürekli olarak veri tabanına bağlanıp steam id geçerli mi değilmi diye kontrol edecek ve steam id yi hile oyundan çekiyor eğer adresten steam id yi değiştirirsen bile csgo hata veriyor lisans satın alın diye oyunlara giremiyorsun yani sonuç olarak basit bir sistem değil