CS Valorant yüzünden oyuncu kaybeder mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ikiside çok farklı kitle cs'nin oyuncu kaybetmesini beklerim ama fazla büyük bir oyuncu kaybı olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İllaki olur daha yenilikçi bir oyun valorant ve daha geniş kitleye hitap ediyor. Cs modası hiç bir zaman bitmese de valoranta kayan cok kişi oldu

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
csyi valorant değil bitirirse hileler bitirir ki cs bir marka kolay kolay bitmez yıllardır hile problemleri olmasına rağmen steamin en çok oynanan oyunu

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bence cs go oyun motorunu değiştirir adam akıllı hile koruması yaparsan max 1 ay içerisinde valodan anlık olarak daha fazla oyuncu tarafından oynanır hale gelir valoyu arkasında bırakır

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle evet. CS:GO uzun süredir durmuş durumda ve yeni kostüm kılıfları dışında doğru düzgün bir güncelleme yayınlanmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Cs çok kült bir oyun, Türkiye de insanların çoğu oynamayı bırakınca oyun unutulup gitmedi. Çok fazla hile sorunu olsada günlük ortalama 700k-800k (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
) oyuncu oynuyor. Ben uzun bir süre daha cs nin biteceğini düşünmüyorum. Eğer ki hilelere bir çözüm bulurlarsa ve yeni oyun motoru vs. getirilirse günlük oyuncu sayısı rahat şuan ki sayılarının 2 katına çıkar.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Csnin biteceğini sanmiyorum hala oynaniyor ama csdeki hile sorunu yüzünden çoğu kişinin valoya geçtiğini düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar konu bu şekilde. Valorant piyasaya iyi bir giriş yaptı. İnsanlar CS'nin hilesinden bıktığı için Valorant'a yöneldiğini görüyoruz. Sizce bu süreç CS için nasıl olur?
Csnin yeri benim için ayrı ki valorant 'tada hile çok.

Üye
3 HİZMET YILI
cs ile valorant oyuncuları cok ayrılar ikisini oynayanda var fakat cs oyuncuları valorant ı cs ile karşılaştırmıyor ikisi ayrı yerde o yüzden cs nin oyuncu kaybediceğini sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
csde hile istemiyorsa faceit güzel oluyor mekanikleri çok değşik insanlar csye alıştı valoranta genelde cs oynamayanlar giriyor

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
valorantın skinleri csden daha ucuza geldiğinden çok fazla oyuncu kaybı başladı cs de ama unutmamak lazım cs 20 yıllık bir geçmişi var her türlü ayakta kalabilir

UwU
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bence valorant cs yi bitiremez ama kıyasıya bir rekabet olacağı kesin

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kaybetti bile, 4 senedir CSGO oynamıyorum valorant oynuyorum diye.

Üye
3 HİZMET YILI
csde çok hile açanlar var yani valorant solladı diyebilirim ama tr serverini pek bilmiyorum tr serveri kadar kanser bir şey yok

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar konu bu şekilde. Valorant piyasaya iyi bir giriş yaptı. İnsanlar CS'nin hilesinden bıktığı için Valorant'a yöneldiğini görüyoruz. Sizce bu süreç CS için nasıl olur?
İllaki kaybeder ama oyunu bence çöküşe sürüklemez csnin yeri ayrı valonun yeri ayrı

sen ozel degilsin
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aynı kitle değil cs le valonun yeri çok ayrı hatta yarış yapmak bile saçma kitle kaybetmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...