CS Valorant yüzünden oyuncu kaybeder mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar konu bu şekilde. Valorant piyasaya iyi bir giriş yaptı. İnsanlar CS'nin hilesinden bıktığı için Valorant'a yöneldiğini görüyoruz. Sizce bu süreç CS için nasıl olur?
valo tabiki csnin yerini alamaicaktir kendine haz mekanikleri ile skiller olmasi falan neredeyse baska bir oyun ikiside oynanabilir ama cs de legit hile kullanimi cok artti valoda daha dusuk diye biliyorum.

Üye
3 HİZMET YILI
Valorant yeni nesil oyun olduğu için bence cs bitirir diye düşünüyorum

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yani valorant en iyi noktada giriş yaptı. insanların csgo'dan bıktığı, bilgisayar korsanlarına ve gerçek oyuncuların hüsrana uğramadığı bir yer. Bence daha optimize olduğu ve her açıdan daha iyi olduğu için birçok oyuncu tabanının valorat'a geçeceğini düşünüyorum.

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Valorant daha doğrusu Riot oyuncularına çok önem veriyor ve bütün yatırımlarını oyuncularına yapıyor. Hile koruması olsun etkinlikler olsun turnuvalar olsun CS den kat kat iyi olduğu kesin fakat her oyunun kendine göre bir kitlesi var CS nin de öyle kolay kolay azalacağını sanmıyorum.

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar konu bu şekilde. Valorant piyasaya iyi bir giriş yaptı. İnsanlar CS'nin hilesinden bıktığı için Valorant'a yöneldiğini görüyoruz. Sizce bu süreç CS için nasıl olur?
Kesinlikle oyuncu kaybeder. Mobile legends de wild rift çıkınca kaybetmişti oyuncularını.

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
cs:go zaten valorant yüzünden bayağı bir düşüşe geçti.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Valorant Cs ye göre daha yeni nesil bir oyun olduğu için grafik kalitesi ve sinematik hikayesi bakımından daha üstün benim sahsi fikrim csden valoya çok kayan olcaktır

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
valonun ilk çıktıgı zamanlarda oyuncu kaybetmişligi var evet ama sonucta bu cs

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
valorant'ı çok fazla sevmiyorum ben ya cs oynuyorum genellikle hile sorunu olsa bile çok fazla denk gelmiyor artık eskisi gibi .

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çoktaan oyuncular valoranta veya alternatif oyunlara yöneldi . Hilelerden dolayı da aşırı oyuncu kaybetti.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Sırf e-spor tarafı yüzünden bile cs oyuncu kaybeder. Valorantın e spor tarafı hype son zamanlarda bu nedenle millet o tarafa kayıyor haliyle izleyenlerin de oyunu oynayası geliyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
zaten valorant çıktığından beri oyuncu kaybetmeye devam ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...