Onaylı Üye
Evet kaybeder, kaybettide ama cs bitmez her zaman ZİRVE
valo tabiki csnin yerini alamaicaktir kendine haz mekanikleri ile skiller olmasi falan neredeyse baska bir oyun ikiside oynanabilir ama cs de legit hile kullanimi cok artti valoda daha dusuk diye biliyorum.Evet arkadaşlar konu bu şekilde. Valorant piyasaya iyi bir giriş yaptı. İnsanlar CS'nin hilesinden bıktığı için Valorant'a yöneldiğini görüyoruz. Sizce bu süreç CS için nasıl olur?
kesinlikleEvet arkadaşlar konu bu şekilde. Valorant piyasaya iyi bir giriş yaptı. İnsanlar CS'nin hilesinden bıktığı için Valorant'a yöneldiğini görüyoruz. Sizce bu süreç CS için nasıl olur?
Kesinlikle oyuncu kaybeder. Mobile legends de wild rift çıkınca kaybetmişti oyuncularını.Evet arkadaşlar konu bu şekilde. Valorant piyasaya iyi bir giriş yaptı. İnsanlar CS'nin hilesinden bıktığı için Valorant'a yöneldiğini görüyoruz. Sizce bu süreç CS için nasıl olur?
bende öyle düşünüyorum cs bırakılmaz ara verilirCS, birçok insanın hala oynadığı efsanevi bir oyun ve eminim ki önümüzdeki birkaç yıl içinde CS oyuncuları hala orada olacak veya istikrarlı olacak
Valorant Cs ye göre daha yeni nesil bir oyun olduğu için grafik kalitesi ve sinematik hikayesi bakımından daha üstün benim sahsi fikrim csden valoya çok kayan olcaktırEvet arkadaşlar konu bu şekilde. Valorant piyasaya iyi bir giriş yaptı. İnsanlar CS'nin hilesinden bıktığı için Valorant'a yöneldiğini görüyoruz. Sizce bu süreç CS için nasıl olur?
ikiside hatrı sayılır fps oyunları yüksek ihtimalle kitlesini korumaya devam eder csEvet arkadaşlar konu bu şekilde. Valorant piyasaya iyi bir giriş yaptı. İnsanlar CS'nin hilesinden bıktığı için Valorant'a yöneldiğini görüyoruz. Sizce bu süreç CS için nasıl olur?